Το iPhone 15 θα έχει παρόμοια σχεδίαση με Android

iPhone 15 Apple, Το iPhone 15 θα έχει παρόμοια σχεδίαση με Android

Η σειρά iPhone 15 απέχει ακόμα οκτώ μήνες, αλλά οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν, με τον Ο Leaker ShrimpApplePro να δημοσιεύει μια σειρά από φήμες για τα επόμενα smartphone της Apple.

Οι φήμες επικεντρώνονται στην οθόνη του iPhone 15, ενώ γίνεται λόγο για το τετράγωνο σχέδιο της συσκευής iPhone 14, που θα αντικατασταθεί με καμπύλες άκρες που μοιάζουν με το iPhone 5c. Ο tipster έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδίαση και την οθόνη του iPhone 15. Ακόμη ισχυρίζεται ότι η σειρά iPhone 15 θα έχει τα ίδια μεγέθη με τη σειρά iPhone 14, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε δύο τυπικά μοντέλα με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών και δύο μοντέλα υψηλότερης ποιότητας με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών .

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι όλα τα μοντέλα θα έχουν καμπύλες άκρες και επίπεδες οθόνες και παρομοιάζουν τη σχεδίαση με το Apple Watch Series 8. Επίσης τόνισε ότι όλα τα μοντέλα θα έχουν το Dynamic Island, που αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικότητα για τα μοντέλα Pro. Τα τηλέφωνα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το γυαλί Ceramic Shield για προστασία.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.