Το iPhone των 6.1 ιντσών εμφανίζεται σε τέσσερα χρώματα με διπλή κάρτα sim;

iphone 6.1 ίντσες τέσσερα χρώματα dual sim, Το iPhone των 6.1 ιντσών εμφανίζεται σε τέσσερα χρώματα με διπλή κάρτα sim;

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως τα iPhone θα κυκλοφορήσουν σε έντονα χρώματα, με την Apple να φαίνεται πως ετοιμάζεται για κάτι τέτοιο, μιας και διέρρευσαν φωτογραφίες του LCD μοντέλου των 6.1 ιντσών, με διπλή κάρτα sim, σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα.

Μετά τις πληροφορίες για την επίσημη ονομασία και τιμή των iPhone του 2018 τα οποία θα παρουσιαστούν στο προγραμματισμένο event της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, είχαμε την εμφάνιση του LCD μοντέλου με την οθόνη των 6.1 ιντσών σε έντονο κόκκινο, λευκό, μπλέ και ροζ χρυσό χρώμα, με το αλουμινένιο σασί να είναι και αυτό βαμμένο στο χρώμα της συσκευής, παρουσίαζοντας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το iPhone των 6.1 ιντσών θα λανσαριστεί σαν το “οικονομικό” μοντέλο για το 2018, μιας και θα διαθέτει LCD οθόνη αντί για OLED αλλά και μονή κάμερα αντί για διπλή. Θα πρέπει να τονίσουμε πως εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει το λευκό iPhone με το συρταράκι για τη sim τοποθετημένο δίπλα του, το οποίο για πρώτη φορά διαθέτει θέση για δεύτερη κάρτα sim, με το συγκεκριμένο μοντέλο να προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της Apple για να δούμε αν θα ισχύει κάτι τέτοιο.

iphone 6.1 ίντσες τέσσερα χρώματα dual sim, Το iPhone των 6.1 ιντσών εμφανίζεται σε τέσσερα χρώματα με διπλή κάρτα sim;

iphone 6.1 ίντσες τέσσερα χρώματα dual sim, Το iPhone των 6.1 ιντσών εμφανίζεται σε τέσσερα χρώματα με διπλή κάρτα sim;

iphone 6.1 ίντσες τέσσερα χρώματα dual sim, Το iPhone των 6.1 ιντσών εμφανίζεται σε τέσσερα χρώματα με διπλή κάρτα sim;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

…. όχι φυσικά κ δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο (πόσο μάλλον ειδική έκδοση για την αγορά της Κίνας) η apple δεν έχει ανάγκη να κάνει τέτοιο ούτε φυσικά ακούει την κοινότητα, για να κάνει κάτι τέτοιο. Επίσης είναι πααααρα πολύ νωρίς για να ενσωματώσει dual sim τεχνολογία στις συσκευές της. Την πηγή της διαρροής φαντάζομαι δεν θα την μάθουμε ποτέ?!?! … στην παρούσα είδηση, θεωρώ ότι πρόκειται για λειτουργικούς κλώνους, με κάποια extra features (dual sim) στα οποία απουσιάζει εντελώς η ποιότητα, η εμπειρία χρήσης καθώς επίσης απουσιάζει κ η αυθεντικότητα ..στα πάντα, μέσα-εξω-πάνω στην συσκευή. (Τέτοιοι κλώνοι άλλωστε κυκλοφορούν προς πώληση για όλες τις ναυαρχίδες, όλων των κατασκευαστών από Κινέζους φασόν κατασκευαστές)…..Κ για να προλάβω τους κακεντρέχεις…δεν είμαι fanboy..δεν χρησιμοποιώ μηλοφωνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.