Το iPhone των 6.1 ιντσών θα είναι dual-sim με τιμή 550 δολάρια;

iphone 6.1 ίντσες δύο κάρτες sim τιμή 550 δολάρια, Το iPhone των 6.1 ιντσών θα είναι dual-sim με τιμή 550 δολάρια;

Σύμφωνα με το γνωστό για την εγκυρότητα της πλειοψηφίας των αναφορών του, Ming-Chi Kuo της KGI Securities, το iPhone των 6.1 ιντσών θα κυκλοφορήσει με τιμή 550 δολάρια ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone, θα έχουμε έκδοση που θα υποστηρίζει λειτουργία δύο καρτών sim.

Ίσως ήρθε η στιγμή για την οποία αρκετοί καταναλωτές φιλικά προσκείμενοι στην Apple θα νιώσουν περίεργα, βλέποντας την κυκλοφορία ενός dual-sim iPhone εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Επίσης γίνεται αναφορά για την τιμή του LCD iPhone των 6.1 ιντσών η οποία θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα για τα επίπεδα της Apple, με τιμή 550 δολάρια Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τον ίδιο αναλυτή, το συγκεκριμένο iPhone θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με μια κάρτα sim αλλά και με δύο, αναφέροντας πως η δεύτερη κάρτα sim θα είναι κανονική και όχι e-sim, ενώ η τιμή του dual-sim iPhone θα βρίσκεται 100 δολάρια υψηλότερα από αυτό με τη μια κάρτα sim, δηλαδή σε τιμή κοντά στα 650 δολάρια. Αναφορά γίνεται και στο κομμάτι των πωλήσεων του iPhone των 6.1 ιντσών, με το Ming-Chi Kuo να προβλέπει 100-120 εκατομμύρια πωλήσεις για το διάστημα μεταξύ Σεπτέμβρη 2018 και την κυκλοφορία των iPhone του 2019.

Επίσης, γίνεται αναφορά για την κυκλοφορία με υποστήριξη για δύο κάρτες sim και στο iPhone των 6.5 ιντσών, κάτι το οποίο δε θα γίνει για το iPhone των 5.8 ιντσών. Πρόκειται για κάτι αρκετά παράδοξο μιας και όχι μόνο η Apple δεν είχε κυκλοφορήσει συσκευή με δύο κάρτες sim αλλά είναι και κάτι το οποίο δεν πιστεύουν να υλοποιηθεί λόγω του ότι μπορεί να θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της εταιρείας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
micr0g

iphone με 550 δολαρια και iphone dual sim?
Αστείο το post.

John

Δεν ξερω με ποιο να γελασω πρωτα , με το dual sim ή τα 550 ευρω.

@papaki

Η αξία της Apple είναι ανεκτίμητη. Η ποιότητα και η τεχνολογία στο software, hardware είναι φανταστική. Το να καταφέρει να πουλήσει ένα προϊόν σαν το Iphone σε τόση χαμηλή τιμή χωρίς να αφήνει κανέναν ασυγκράτητο και συγκινημένο είναι η αποκαθήλωση μίας και μοναδικής στιγμής για να είμαστε όλοι μαζί με την Apple στην κορυφή της αγάπης σε αυτό που πάντα ζητάμε. Να σπάσουν οι κανόνες και να μείνει μόνο η ουσία που είναι μία. Προχώρα και μην σταματάς για να είσαι η καλύτερη από όλους.

Kostas-DOHA

Πιστευω να παιζει mp3, mp4 και δώρο οι χάρτες….
και δώρο τα εξοδα αποστολης…..
και δώρο θήκη ταμπακιέρα….
εκπληκτικοτρομερη τιμη πάντως…
χαρα που θα κάνουν οι βυζιτουδες worldwide παντως!!!!!

Theo

Αρχικά νόμιζα ότι είναι πρωταπριλιά.. Βασικά ακόμα το νομίζω.. Πόσο έχουμε σήμερα παίδες; :ο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

απο τη στιγμη που το ενταξε καθολικα για πρωτη φορα η samsung σε note ,s9 παει να πει θα ειναι οντως δικαρτο. η samsung παντα κανει ο,τι κανει η apple.

JD

Οντως η samsung κσνει πρωτη και η apple ακολουθει μερικα χρονια αργοτερα. Ετσι θα παρουσιασει και το μηλο dual sim αλλα ειναι νωρις , το βλεπω γυρω στο 2021.

xzidique

Να δω μέχρι που θα φτάσουν οι ύπουλες κινήσεις των haters. Δεν φτάνει που μας μείωσαν τα υπέροχα MacBook pro με Touchbar,προκαλώντας ειρωνικά σχόλια και γέλια στους μικρομαλάκες και στους ρομποτάκηδες ,έρχονται τώρα να μας ρίξουν πίσω από τους βασιλιάδες του Boot loop!! Ντροπή, που δεν σέβονται το υπερσύγχρονο όπλο μας σε hardware & software iPhone Χ! Το φωτεινό μήλο όμως δεν επισκιάζεται! Οι πιστοί μας δεν πρόκειται ποτέ να μας εγκαταλείψουν , θα μείνουν μαζί μας και φυσικά θα κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στις σειρήνες των ψευτοανταγωνιστών μας, αγνοώντας με γερά επιχειρήματα και ΥΠΕΡΟΧΕΣ αναλύσεις τις επιθέσεις τους. Το cupertino ευχαριστεί ιδιαίτερα και με θέρμη τον : @papaki για την απαρέγκλιτη στάση και επιχειρηματολογία του στο θέμα που προκύπτει & την αδιάκοπη προσπάθεια να ανοίξει τα μάτια και να οδηγήσει στην αγκαλιά της Apple νέους και πλανεμένους

football4life

AXAXAXAXAXAXA

ΝΙΚΟΣ

@papaki είσαι θεός! έλιωσα στο γέλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.