Το iPhone XR κυριάρχησε στις πωλήσεις των iPhone στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με έρευνα

iPhone XR κυριάρχησε πωλήσεις iPhone πρώτο μήνα κυκλοφορίας έρευνα, Το iPhone XR κυριάρχησε στις πωλήσεις των iPhone στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με έρευνα
Σύμφωνα με αναφορά που δημοσιεύθηκε από την εταιρεία CIRP, η οποία υπολογίζει πόσο καλές ήταν οι πωλήσεις των iPhone, το iPhone XR αποτέλεσε το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του στην αγορά.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Consumer Intelligence Research Partners δημοσίευσε αναφορά στην οποία το iPhone XR αποτέλεσε το 32% των πωλήσεων στα iPhone, μόλις μέσα σε ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του, τη στιγμή που τα iPhone Xs και iPhone Xs Max κατείχαν αθροιστικά το 35% των πωλήσεων, δείχνοντας την προτίμηση των καταναλωτών στο πιο “οικονομικό” iPhone από τα iPhone Xs και Xs Max.
Η στρατηγική της Apple για αυτή τη χρονιά ήταν διαφορετική από το 2017 μιας και τότε η Apple κυκλοφόρησε πρώτα τα iPhone 8 και 8 Plus, με το iPhone X να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά ένα μήνα μετά. Για τη φετινή χρονιά η Apple προτίμησε να κυκλοφορήσει αρχικά τα πιο ακριβά iPhone Xs και Xs Max, με το iPhone XR να κυκλφορεί ένα μήνα αργότερα.
Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, το 82% των πελατών προήλθε από χρήστες που είχαν κάποιο παλιότερο iPhone, ενώ το 16% μεταπήδησαν από το Android στο iOS, με τα αντίστοιχα ποσοστά για το 2017 να είναι στο 86% και 11%. Επίσης, τα iPhone του 2017 αποτέλεσαν το 69% των πωλήσεων για το 2017 τη στιγμή που το ποσοστό για τα iPhone του 2018 μειώθηκε στο 65%, με τα στοιχεία να προέρχονται από 165 συμμετέχοντες που αγόρασαν iPhone από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι και ένα μήνα μετά την αρχική κυκλοφορία του iPhone XR.
iPhone XR κυριάρχησε πωλήσεις iPhone πρώτο μήνα κυκλοφορίας έρευνα, Το iPhone XR κυριάρχησε στις πωλήσεις των iPhone στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με έρευνα
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ότι και να πεις λίγο θα είναι…
Respect στον bionic αλλά οθόνη και κάμερα δε πάει πουθενά…
Η οθόνη ειδικά είναι της Japan display που φτιάχνει και την LCD του mi mix/mix2s των 300 ευρώ… άσχετα αν το mix δεν έχει στερεοφωνικά, δεν είναι αδιάβροχο και τα λοιπά δεν θα δεχόμουν να δώσω 1000 ευρώ για να πάρω οθόνη που έχουν τα ξαομι…

Darth

το ποιο ασχιμο iphone που βγηκε ποτε….. αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβετε

Alex

@Flagship killer Καλά δεν είναι και για πέταμα η LCD του. Είναι η καλύτερη που υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή. Επίσης για την κάμερα που λες είναι ίδια με αυτή του XS. Απλά δεν έχει τον δεύτερο φακό για το 2x οπτικό ζουμ.

Flagship killer

@Alex αναγνωρίζω ότι είναι πολύ σωστά καλιμπραρισμενη από την apple η οθόνη και έχει Καλή απόδοση.
Το έχει ο κουμπάρος μου κι εγώ πρόσφατα πήρα το s9+
Προχθές λοιπόν σε τραπέζι δίπλα δίπλα η LCD απογοητεύει. Αν δεν τη συγκρίνεις με Καλή amoled, είναι αξιοπρεπής. Αν όμως τη βάλεις δίπλα σε s9, ή xs σε πιάνει απογοήτευση! Ο μόνος λόγος που πάντα γούσταρα τις LCD ήταν πως είναι αθάνατες. Όταν όμως μάθει το μάτι σου σε super amoled, Δεν υπάρχει επιστροφή! Και αν υποθέσουμε πως αλλάζεις κινητο καθε χρόνο Τότε δε σε νοιάζει ουτε το burn in των amoled γιατι η θα στην αλλάξει η Samsung εντός εγγύησης (Μου άλλαξε οθόνη σε s7 edge εντος εγγύησης με μικρό burn in στη notification bar στους 19 μήνες) , ή θα έχεις πάρει άλλο.

Mp

Αν εκανε 500 ευρω θα ηταν μια χαρα.ειναι ωραιο κινιτακι με καλουτσικη καμερα και πολυ γρηγορο.
Alex ε οχι και ειναι η καλυτερη lcd θα μας τρελανεις σε ολα τα site για αυτο το θεμα λενε εχει χαλια οθονη ηδικα για τα λεφτα του νωμιζω οτι το 8 plus εχει καλυτερη και πολλα αλλα βεβαια αυτη τη στιγμη με xr γραφω.

John Real

Μια χαρα ειναι οι ips αρκει να ειναι τεχνολογιας ltps και βεβαια οχι χαμηλης αναλυσης οπως στο XR. Μετα απο πολλα χρονια με AMOLED σε διαφορα κινητα της Samsung πηρα το Honor Play και δεν το μετανιωσα καθολου. Ασε που οι ips εχουν 3 subpixel (RGB) αντι για 2 των Amoled (pentile) και υπαρχει μεγαλη διαφορα στο sharpness της εικονας (στις AMOLED ειναι πολυ soft).
ΥΓ. Ευτυχως η Samsung θα βγαλει και επιπεδη εκδοση του S10 γιατι αυτο το edge στις ναυαρχιδες της ειναι μεγαλη βλακεια.

Kosmas

ξεφτίλα μεγάλη. εδώ αγγλία διαφημίζουν μόνο αυτό. αφού βλέπανε πως οι πωλήσεις των άλλων δεν τραβάνε. βγάζεις το xs και διαφημίζεις μόνο το xr. μπάζα

jimaras

παντως παιδια απο κοντα που το ειδα δεν με τρελανε,καταρχην ειναι χοντρο ναι οταν εκει που μειωναν το παχος τωρα μου το αυξανουν υπαρχει θεμα,η οθονη οκ ουτε κατι τρομερο ουτε τοσο χαλια οσο λεγανε και τονιζαν,κατα τα αλλα οπως τα αιφον τα υπολοιπα το ιος κλπ κλπ

Alex

@Flagship killer
Ναι μαζί σου. Δεν υπάρχει σύγκριση με τις AMOLED οθόνες. Περισσότερο για την κάμερα σχολίασα που είναι ο ίδιος φακός.

forneverarrow

@Alex kai flagship killer: Συμφωνώ απόλυτα στο ότι η Samsung είναι πολύ καλύτερη στις οθόνες, όμως όπως σωστά είπε ο Alex, οι LCD της Apple είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα πέρα από OLED. Το μοναδικό πρόβλημα για εμένα (και θεωρώ ντροπή) είναι η αφαίρεση του 3d touch. Είμαι από τους λίγους που το χρησιμοποιούν συνέχεια (ενδεχομένως) αλλά ένα τεράστιο μέρος της προτίμησής μου προς το iOS έναντι του Android είναι αυτό το ευλογημένο το “δεξί κλικ” που προσφέρει το 3d touch σε πολλά σημεία του interface!! Από τα settings μέχρι το να μπορείς να απαντάς ένα sms ή email στο lockscreen ή ακόμα και η μετακίνηση του κέρσορα στο πληκτρολόγιο, είναι κάτι χρήσιμο και μιας και το συνηθίσεις απλά δεν πας πίσω. Το peek and pop σε εφαρμογές όπως Instagram και twitter είναι επίσης βολικό. Δεν έπρεπε να το αφαιρέσει λοιπόν από μια συσκευή τόσο ακριβή (ας μη γελιόμαστε, το 8 που έχω κοστίζει 200€ λιγότερο και το έχει) και μάλιστα χωρίς εναλλακτική! Τι δηλαδή, με το haptic touch που ενεργοποιεί την κάμερα και το φακό (!) νομίζουν ότι θα μας χρυσώσουν το χάπι?? Κατά τα άλλα θα μπορούσα άνετα να το επιλέξω στο μέλλον… η μονή κάμερα είναι μια… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.