Το Kyocera DuraForce Pro 2, με οθόνη από ζαφείρι, δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και εντυπωσιάζει

1

Το DuraForce Pro 2 της Kyocera μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά διαθέτει οθόνη από ζαφείρι, με το τεστ αντοχής του Jerryrigeverything να εντυπωσιάζει και να δείχνει πως θα πρέπει να κατασκευάζονται οι οθόνες smartphone για να είναι ανθεκτικές.

Η συνολική εμφάνιση του smartphone της Kyocera θυμίζει τεθωρακισμένο όχημα και η πρώτη δοκιμή έδειξε το πως θα πρέπει να κατασκευάζονται οι οθόνες στα smartphone. Υπάρχει το Mohs Hardness Scale, το οποίο αποτελεί μια κλίμακα σκληρότητας και αντοχής ανάλογα με το υλικό κατασκευής. Τη στιγμή που τα περισσότερα smartphone με Gorilla Glass έχουν την οθόνη τους να χαράσσεται από το επίπεδο 6 και πάνω, το DuraForce Pro 2 άρχισε να εμφανίζει σημάδια από το επίπεδο 8 που είναι το ίδιο με αυτό που το ζαφείρι αρχίζει να χαράσσεται.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το συνολικό αποτέλεσμα της δοκιμής για αντοχή στις κακουχίες τη στιγμή που και το κάλυμμα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι. Επιπλέον, ο Zack Nelson (Jerryrigeverything) αναφέρει πως και η Apple λέει ότι το προστατευτικό γυαλί της κάμερας των iPhone και iPad είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι αλλά οι δοκιμές που έχει πραγματοποιήσει δείχνουν το αντίθετο.

Στη συνέχεια είχαμε το τεστ με τη φλόγα στην οθόνη η οποία χρειάστηκε 30 δευτερόλεπτα για να αρχίσουν να καίγονται τα pixel, τα οποία επανήλθαν πολύ γρήγορα στη φυσιολογική τους κατάσταση μιας και η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS LCD. Επιπλέον, έγινε και η δοκιμή για το αν η συσκευή λυγίζει, αλλά με την κατασκευή της να στηρίζεται στα στρατιωτικά standard 810G για αντοχή σε πτώσεις, σκόνη και υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη πως η συσκευή θα λυγίσει έστω και ελάχιστα.

kyocera sapphire

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

κτινος!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα