Το Lenovo Z5 με αποθηκευτικό χώρο 4TB;

Lenovo Z5, Το Lenovo Z5 με αποθηκευτικό χώρο 4TB;

Οι αποκαλύψεις για το επερχόμενο Lenovo Z5 συνεχίζονται. Μπορεί μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε ότι η νέα ναυαρχίδα θα είναι μία συσκευή με ελάχιστα έως μηδενικά bezels αλλά η επόμενη πληροφορία που μας έρχεται είναι ότι θα ενσωματώνει το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε smartphone.

Ο Vice President της Lenovo ξαναχτύπησε αναρτώντας τη δήλωση αυτή στο λογαριασμό του στο Weibo ταράζοντας για τα καλά τα νερά στο χώρο. Τα 4TB που ανακοίνωσε για το Z5 είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο και πρόκειται για μία επίδοση που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην αγορά των smartphones, τα οποία μετά τους υπολογιστές και τα tablets, έρχονται να παραγκωνίσουν και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους;

Lenovo Z5, Το Lenovo Z5 με αποθηκευτικό χώρο 4TB;

Αν τα 512GB και το 1ΤΒ που έχουν ήδη ανακοινωθεί σε smartphones μας φάνταζε υπερβολικό φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα 4ΤΒ! Μιλάμε για μία κινητή αποθηκευτική μονάδα ελάχιστου βάρους και όγκου.

Το Lenovo Z5 έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στις 14 Ιουνίου και μέχρι τότε αναμένουμε κι άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αλλά και την τελική του μορφή που θα αποκαλύψει ολόκληρο τον bezel-less σχεδιασμό του.

Αλήθεια το δικό σας smartphone τι χωρητικότητα έχει;

Lenovo Z5, Το Lenovo Z5 με αποθηκευτικό χώρο 4TB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Sony Ericsson Xperia neo V
1GB rom (ναι σωστα διαβασατε), ελευθερη 320MB
ακομα το χρησιμοποιω

Vladimiros

Εγω εχω 32gb και μια sd 8gb απο παλια..και εχω ακομα 10 gb ελευθερα…
Καλα ρε τι 4TB λεει?? τι να τα κανουμε να βαζουμε μέσα τσ…ντες οπως καναμε 15 χρονον…😛😛

Panagiotis

128gb ( τα 110 ελεύθερα ). Τα 4tb είναι για γέλια.

Agnostos13

Τρολάρει ο τύπος…

Νίκη

256gb. Αλλά με τα 4tb γελάει ο κόσμος. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Πάντως, το ότι κατάφεραν να χωρέσουν τόση μνήμη σε κινητό, είναι πολύ θετικό για όλους τους καταναλωτές, από πολλές απόψεις. Ελπίζω να βγεί όντως έτσι! Μπράβο εκ των προτέρων στη Λενόβο και στην Κίνα.

giorgosgek

ναι θα σας χαλουσε αμα ηταν ετσι ολους εσας

thetechgeekster

Εγώ γιατί πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ενα καλοφτιαγμένο troll σε όλους μας;

SpyrosT

S7 Edge 32gb και SD 64gb από 89gb σύνολο έχω αλλα 62 gb free .Πιστεύω μέχρι 256 gb είναι μια χαρά για εσωτερικό χώρο.

Agnostos13

Πόσο κρατάει η Πρωταπριλιά στην Κίνα;

makis

Sony Xperia Z3 Compact 16GB και SD 64GB έχω ακόμα 28GB ελεύθερα οπότε τι 4TB? Γελάνε και οι πέτρες… Μέχρι να γεμίσει όλο πρέπει να περάσουν δεκαετίες… Αλλά καλή δουλειά που έκαναν τόσο χώρο σε μνήμη νυχιου σε κινητό! Έχω τέτοιο στο υπολογιστή μου με 4TB HDD μαζί με 256GB SSD… 😁

makis

😜😀

makis

Ναι μπορεί να φαίνεται να τρολαρει ο τύπος…

Agnostos13

Αν υποθέσουμε οτι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα αλήθειας στην ανακοίνωση και υπολογίζοντας οτί ένας ssd 4tb σήμερα έχει γύρω στα 1000 ευρώ αυτό που θα βάλει η Lenovo και θα είναι σε σμίκρυνση πόσο θα έχει;

liris11

Ε βέβαια αν δεν το κάνει η Apple η Samsung και το κάνει κινεζική εταιρεία είναι υπερβολή είναι μούφα είναι πολύ ακριβή μπλα μπλα μπλα συγχαρητήρια λοιπόν στη λενοβο και σε κάθε λενοβο που κάνει αλμα στο τομέα τής μνήμης και άσε τής άλλες με 2 gb ram 1800ml 720p οθόνη και πάει λέγοντας να ζητάνε 900ευρώ και να τους λες και ευχαριστώ

Solon

Προφανώς πρόκειται για τρολιά. 4tb σε μνήμη flash κοστίζει αυτή τη στιγμή το λιγότερο 1000$. Εκτός κι αν βάλει μέσα τον HDD 2.5 της WD με διπλό πλάτερ!

@papaki

Γεμίζουν, φουσκώνουν, μπλοκάρουν κάνοντας τα κινητά ευάλωτα και χωρίς να υπάρχει μπαταρία με 10.000 mAh για να πω ότι αυτό αξίζει γιατί είναι χρήσιμο για να κρατήσει και για να το φορτίζεις όλο το βράδυ για όσο θα κοιμάσαι.

Agnostos13

@liris11:
Μεγάλη μπουκιά φάε…μεγάλο λόγο μην λες…

Geos

iPhone X 64GB με ελεύθερο 50GB και 8000 φωτός και βίντεο και 50GB iCloud αγορασμένο με 1€ το μήνα το οποίο βολεύει απίστευτα ομως!!!!

KostasB

Έχω 64gb εσωτερική με τα 8 ελεύθερα. Την έχω αδειάσει 2 φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Σίγουρα είναι θετικό να έχουμε όσο περισσότερο χώρο μπορούμε αλλά τα 4tb μου φαίνονται υπερβολικά.
Προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή ακόμα και με 128gb. Με 256gb θα είχα την δυνατότητα να είμαι ήσυχος ακόμα και αν τραβούσα βίντεο σε 4Κ 60fps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.