Το Lenovo Z5s με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη χωρίς notch, παρουσιάζεται στις 6 Δεκεμβρίου

Lenovo Z5s selfie κάτω οθόνη χωρίς notch παρουσιάζεται 6 Δεκεμβρίου, Το Lenovo Z5s με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη χωρίς notch, παρουσιάζεται στις 6 Δεκεμβρίου

Μετά τις Samsung και Huawei, η Lenovo θα παρουσιάσει το Z5s στις 6 Δεκεμβρίου, τη δική της πρόταση για smartphone με all-screen σχεδιασμό και selfie κάμερα τοποθετημένη κάτω από την οθόνη σε τρύπα που θα βρίσκεται στο κέντρο της και όχι στην αριστερή πλευρά όπως οι ανταγωνιστές της.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές αναφορικά με το Lenovo Z5s, αυτές δείχνουν μια συσκευή με all-screen σχεδιασμό, χωρίς notch, με τη selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε μια μικρή τρύπα κάτω από την οθόνη και στο κέντρο της, στο ίδιο ύψος με τη γραμμή των εικονιδίων ειδοποίησης, σήματος και στάθμης μπαταρίας. Πρέπει όμως να τονίσουμε πως μπορεί η κάμερα να είναι λιγότερο ενοχλήτική από το notch αλλά οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης, με τη selfie κάμερα να παρεμβάλλεται;

Όλα αυτά θα τα μάθουμε σε δύο μέρες όπου θα γίνει η παρουσίαση του Lenovo Z5s, με το poster σχετικά με αυτό να δημοσιεύεται στο Weibo. Στο poster της Lenovo εμφανίζεται το “Z” στο μέγεθος του smartphone με το σημείο όπου θα βρίσκεται η selfie κάμερα να εμφανίζεται πιο φωτεινό, δείχνοντας πως σε εκείνο το σημείο θα υπάρχει η selfie κάμερα, όπως έχουν δείξει οι φωτογραφίες που διέρρευσαν για την οθόνη του Z5s.

Τέλος, τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του Lenovo Z5s κάνουν λόγο για οθόνη στις 6.3 ίντσες με ανάλυση Full HD+, επεξεργαστή Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τη μπαταρία της συσκευής να έχει χωρητικότητα 3210mAh. Το τι πραγματικά ισχύει θα το μάθουμε στις 6 Δεκεμβρίου όπου θα γίνει και η αποκάλυψη του νέου smartphone της Lenovo.

Lenovo Z5s selfie κάτω οθόνη χωρίς notch παρουσιάζεται 6 Δεκεμβρίου, Το Lenovo Z5s με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη χωρίς notch, παρουσιάζεται στις 6 Δεκεμβρίου

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

τι κάτω από την οθόνη διαβάζω;;; δε βλέπει ο κόσμος ότι η οθόνη έχει μια μαύρη τρύπα;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.