Το Mate 20 Lite με Kirin 710 και 4GB RAM στο Geekbench

huawei mate 20 lite geekbench kirin 710 4gb ram, Το Mate 20 Lite με Kirin 710 και 4GB RAM στο Geekbench

Μέχρι σήμερα έχουμε δει το Mate 20 Lite σε press renders και στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA χωρίς όμως να γνωρίζουμε τίποτα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μέχρι που η συσκευή εμφανίστηκε στο Geekbench και αποκαλύφθηκε μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Το Huawei Mate 20 Lite εμφανίστηκε στο Geekbench και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες αναφορικά με το hardware και το software της συσκευής, η οποία διαθέτει κωδική ονομασία SNE-LX1. Τα πρώτα benchmark δείχνουν το Mate 20 Lite να πετυχαίνει 1598 πόντους στο single-core test και 4665 πόντους στο multi-core test.

Μέσα από αυτά τα test η συσκευή δείχνει πως ανήκει στη mid-range κατηγορία των smartphone, μιας και στο single-core test πέτυχε επιδόσεις σχεδόν ίδιες με του Nova 3i, το οποίο στο multi-core test πέτυχε καλύτερες επιδόσεις από το Mate 20 Lite, παρά το γεγονός πως και τα δύο διαθέτουν τον ίδιο επεξεργαστή, HiSilicon Kirin 710. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το Mate 20 Lite πέτυχε καλύτερες επιδόσεις από το P20 Lite, δείχνοντας πως ο Kirin 710 είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον Kirin 659 του P20 Lite.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mate 20 Lite, βλέπουμε πως η μνήμη RAM που διαθέτει βρίσκεται στα 4GB, ενώ έχουν υπάρξει ενδείξεις πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 6GB RAM. Αναφορικά με το λειτουργικό σύστημα που θα “φοράει” το Mate 20 Lite, βλέπουμε πως θα έχει το Android 8.1.0 Oreo, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο θα στηρίζεται στο skin EMUI της Huawei.

huawei mate 20 lite geekbench kirin 710 4gb ram, Το Mate 20 Lite με Kirin 710 και 4GB RAM στο Geekbench

huawei mate 20 lite geekbench kirin 710 4gb ram, Το Mate 20 Lite με Kirin 710 και 4GB RAM στο Geekbench

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.