Το Mate 20 Pro εμφανίστηκε με υψηλές επιδόσεις στο AnTuTu

mate 20 pro εμφανίστηκε υψηλές επιδόσεις antutu, Το Mate 20 Pro εμφανίστηκε με υψηλές επιδόσεις στο AnTuTu

Το Mate 20 Pro της Huawei εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Geekbench και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο AnTuTu, πετυχαίνοντας υψηλές επιδόσεις λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στις 16 Οκτωβρίου.

Η Huawei εφοδιάζει τα Mate 20 και Mate 20 Pro με τον επεξεργαστή Kirin 980 ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και στο πέρασμά του από το Geekbench πέτυχε πολύ καλύτερες επιδόσεις από τα τωρινά android flagship smartphone που κυκλοφόρησαν μεσα στο 2018, ενώ φαίνεται να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις και στο γνωστό benchmark AnTuTu με 313561 πόντους.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιδόσεις του Mate 20 Pro στο AnTuTu είναι οι καλύτερες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σε android smartphone, ενώ η σύγκριση με το iPhone Xs Max το φέρνει λίγο πιο κάτω στην κατάταξη. Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι δοκιμές που γίνονται στα benchmark αφορούν τις συσκευές που ενδεχομένως δε διαθέτουν τις τελικές εκδόσεις του software, κάτι που σημαίνει πως οι επιδόσεις ενδεχομένως να διαφέρουν όταν αυτές πραγματοποιηθούν με τις συσκευές που θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Μαμα ή πειραγμενο?

Pitsi

Στάνταρ θα ναι πειραγμενες οι μετρήσεις οπως τοσα χρονια που μας το κρατούσαν έκπληξη

NikosAr

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei τα ρυθμίζει για να τρέχουν καλύτερα στα benchmarks…

George

Λένε κάποιοι για τα “πειραγμένα” benchmarks που είχε “συλληφθεί” πρόσφατα να κάνει η Huawei. Σύμφωνοι, εξάλλου το είχε παραδεχτεί και η ίδια η Huawei και ζήτησε συγνώμη. Γιατί δεν λέει όμως κανείς για το γυαλί της κάμερας του νέου iPhone Xs, που ενώ η Apple ισχυρίζεται ότι είναι από ζαφείρι για εξαιρετική αντοχή στα γδαρσίματα (sapphire glass), στο βίντεο στο youtube ο γνωστός “Jerryringeverything” απέδειξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι χαράζετε στο ίδιο ακριβώς level που χαράζετε και η οθόνη. ‘Αρα λοιπόν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΨΕΥΔΗΣ η δήλωση της Apple περί κατασκευής στο γυαλί της πίσω κάμερας από sapphire glass. Και το πιο εξωφρενικό, η Apple ΔΕΝ το έχει παραδεχτεί έως τώρα. ‘Οπως είχε αναγκαστεί να παραδεχτεί για το software που μείωνε τις επιδόσεις σε παλαιότερα iPhone, μόνο όμως μετά από το μεγάλο σάλο που είχε γίνει. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Σκοπεύουν στο ΚΕΡΔΟΣ, μερικές φορές και με αθέμιτα μέσα. Τώρα, εάν θέλει κάποιος την εταιρεία εκείνη με τα περισσότερα αθέμιτα μέσα, ας αναρωτηθεί: Ποιό κινητό έχει κόστος κατασκευής περίπου 460 ευρώ αλλά φτάνει να πουλιέται 1.300 έως 1.700; Ποιά εταιρεία δεν σου παρέχει καν ούτε τον ταχυφορτιστή μέσα στο κουτί της συσκευασίας; Και ποιά εταιρία θα σε χρεώσει μόλις..599(!!)… Συνέχεια »

Chris_BMW

@George

Η ημιμάθεια χειρότερη από την αμάθεια λένε ..

Και όμως είναι από sapphire..
Ο ίδιος ο jeryrig το έχει επισημάνει σε παλαιότερο βίντεο του . Απλά η λογική λέει ότι δεν είναι καλής ποιότητας .
Πριν λοιπόν βγάλετε χολή για δήθεν ψέμματα ενημερωθείτε πρώτα ..

Chris_BMW

@George

Το ίδιο ισχύει και για το πίσω τζαμί ..

Το κόστος είναι αυτό γιατί δεν αλλάζει μόνο το πίσω τζαμι, αλλά και το πλαίσιο περιμετρικά που είναι ατσαλένιο καθοτι αυτό είναι ενσωματωμένο πάνω του ..

George

@Chris_BMW: Ουσιαστικά λοιπόν συμφωνούμε. Απλά λέμε το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.Εάν το sapphire glass είναι τόσο κακής ποιότητας που η αντοχή του τελικά δεν ξεπερνά την αντοχή ενός gorilla glass, τότε ποιό είναι το νόημα να διαφημίζεται ως sapphire glass;;??!! Kαι όχι, δεν “βγάζω χολή” κατά της Apple. Προηγουμένος έαν πρόσεξες είχα πεί και για την Huawei ότι πράγματι είχε πρόσφατα “συλληφθεί” να επηρεάζει τα benchmarks μέσω λογισμικού. Δεν υποστηρίζω, ούτε ούτε και είμαι εναντίον καμιάς εταιρείας. Απλά θέλω να λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω από την δική μου οπτική γωνία, δηλαδή το συμφέρον του καταναλωτή, και όχι το συμφέρον των εταιριών. ΟΠΟΙΕΣ και εάν είναι αυτές…

Chris_BMW

@George

Ποιο το νόημα ;;

Marketing λέγεται .. Δεν λέει ψέμματα (!) από ζαφείρι είναι . Εσυ και εγώ που ενημερωνόμαστε το γνωρίζουμε. (Ότι δεν είναι καλής ποιότητας ) το 90% των υποψηφίων αγοραστών δεν το γνωρίζει ! Αλλά δεν τους κοροϊδεύει άμεσα αν θέλεις ! Καθότι αν κάποιος ισχυριστεί πως εξαπατήθηκε και αναλύσει το Camera Protection όντως θα του πουν πως είναι από ζαφείρι !

godis

Chris_BMW Αν η Apple ειχε βαλει συνθετικο σαφειρι αυτο που χρησιμοποιουν η μεγαλες κατασκευαστικες εταιριες ρολογιων για να μην χαραζονται τα αριστουργηματα τους στα κινητα της τοτε αυτα δεν θα κανανε 1300 & 1700€ αλλα θα ειχανε τριπλασιες τιμες τουλαχιστον παραπανω,τωρα οτι χρησιμοποιει εντεχνως την λεξη αυτη για μενα ειναι παραπλανηση του καταναλωτη δηλ ενα πραμα σαν να μπαινω σε κοσμηματοπωλιο για αγορα χρυσου και αυτος να μου πουλησει αυτο που βρισκουμε και στα πανηγυρια και οταν το ανακαλυψω και παω να του ζητησω τον λογο να μου λεει οτι ενταξει ρε φιλε και αυτο γυαλιζει σαν τον χρυσο.!!!

Έρρικα Κουτσοκώστα

Θα έρθουμε !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.