Το Mate 20 σε video αποκαλύπτει την τετράγωνη κάμερα και τον αναγνώστη αποτυπωμάτων στην πλάτη του

Το Mate 20 εμφανίστηκε σε hands-on video στο Weibo και αποκαλύφθηκε η οθόνη και το πίσω μέρος του με την τετράγωνη κάμερα και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το ασημένιο Mate 20 έκανε την εμφάνισή του σε hands-on video μικρής διάρκειας στο Weibo και φαίνεται πως η Huawei ακολουθεί ένα διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με το Mate 20 Pro όσον αφορά τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η διαφορά που παρατηρείται είναι πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την τετράγωνη κάμερα με τους τρεις φακούς και το flash, τη στιγμή που φημολογείται πως το Mate 20 Pro θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του.

Όσον αφορά τη μπροστινή πλευρά της συσκευής, το Mate 20 φαίνεται να διαθέτει edge-to-edge οθόνη με ελάχιστα bezel και μικρό notch που “φιλοξενεί” τη selfie κάμερα και τον αισθητήρα εγγύτητας. Το ακουστικό δείχνει να μη βρίσκεται στο notch και πιθανόν να έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της οθόνης κάτι το οποίο θα μάθουμε, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά των νέων smartphone της Huawei, στην επίσημη παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

mate 20 video τετράγωνη κάμερα πίσω μέρος αναγνώστης αποτυπωμάτων, Το Mate 20 σε video αποκαλύπτει την τετράγωνη κάμερα και τον αναγνώστη αποτυπωμάτων στην πλάτη του

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Αν είναι αυτό γιατί γράφει ΗΥRION πίσω και όχι Huawei;

Kagouro

Μπορεί να είναι κάποιο πρότυπο και για λόγους καμουφλάζ να μην γράφει την πραγματική μάρκα του….λέω εγώ

giannis

Τελικά υπάρχει συσκευή με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε ευρεία διάθεση (όχι μόνον σε Κινα κλπ);

Vladimiros

Καλη βδομάδα παιδια!!
Δεν ξερω εμενα παντος μου φαινεται ασχημο ετσι οπως ειναι απο πισω..δηλαδη ενα τετράγωνο πραγμα και μεσα τρεις καμερες και επισης και το φλας μαζι..

Karpouzoeispraktoras

Κανένα μικρό δε θα βγάλει κανείς; Ακόμα και η Sony στη σειρά XZ για το 3 δεν έβγαλε compact που είχε καλή παράδοση. Πρέπει να όσοι ζητάμε καλά χαρακτηριστικά να κουβαλάμε παντόφλες που δε χωράνε πουθενά; 🙁

Blats

έκτρωμα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.