Το Meizu 16X στη λίστα του Geekbench με Snapdragon 710 SoC;

Το Meizu 16X, Το Meizu 16X στη λίστα του Geekbench με Snapdragon 710 SoC;

Τα Meizu 16 and 16 Plus παρουσιάστηκαν επίσημα την περασμένη εβδομάδα αλλά φαίνεται πως η εταιρεία δε σκοπεύει θα μείνει εκεί. H σειρά σύντομα θα στελεχωθεί από ένα ακόμη μέλος, το τρίτο στη σειρά, Meizu 16X, που έκανε και την εμφάνισή του στη λίστα του Geekbench.

Την είδηση για «μικρότερη» έκδοση της σειράς έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο CEO της Meizu στο τέλος της παρουσίασης των δύο ναυαρχίδων. Σε αντίθεση με τα Meizu 16 and 16 Plus, που λανσαρίστηκαν με το κορυφαίο system on chip της Qualcomm, Snapdragon 845, το Meiuzu 16X θα βασίζεται στο Snapdragon 710 SoC και θα είναι άμεσος ανταγωνιστής του επερχόμενου Xiaomi Mi 8X(;), αν και φημολογείται ότι τρίτο μέλος της σειράς 16 δε θα ενσωματώνει under display fingerprint scanner.

Η νέα συσκευή εμφανίστηκε στο benchmarking site προδίδοντας το Snapdragon 710 SoC από την ταχύτητα χρόνισμού του επεξεργαστή του, με 6GB RAM και Android 8.1 Oreo. Το Meizu 16X, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα αδερφάκια του, θα φέρει εγκοπή στην οθόνη και αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβρη.

Το Meizu 16X, Το Meizu 16X στη λίστα του Geekbench με Snapdragon 710 SoC;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.