Το Mi Max 3 εμφανίζεται σε video και επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Max 3, η συσκευή αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο μιας και video εμφανίζει, ενδεχομένως, την πραγματική συσκευή και επιβεβαιώνει μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών της.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο μικρής διάρκειας video, δείχνουν κατά πάσα πιθανότητα την πραγματική μορφή του Mi Max 3 σε χρυσό χρώμα με λευκή μπροστινή πλευρά, με το εργοστασιακό αυτοκόλλητο να παραμένει κολλημένο στην οθόνη. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η πλάτη της συσκευής μοιάζει πολύ με αυτήν που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες λίγες ημέρες πριν και δείχνει το εσωτερικό της πλάτης του Mi Max 3 επιβεβαιώνοντας την τεράστια μπαταρία που φαίνεται να διαθέτει.

Στο video που εμφανίζει το Mi Max 3 φαίνεται το αυτοκόλλητο που καλύπτει την οθόνη του να δείχνει πως η συσκευή διαθέτει οθόνη στις 6.9 ίντσες με αναλογία 18:9, διπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς 12MP και 5MP αλλά και μπαταρία στα 5500mAh, η οποία αναμένεται να είναι από τα δυνατά χαρακτηριστικά της συσκευής. Επίσης, αυτό επίσης επιβεβαιώνεται είναι η θέση του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής σε σημείο που μας έχει συνηθίσει η Xiaomi κάνοντας το ξεκλείδωμα της συσκευής μια εύκολη διαδικασία.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες αναφέρουν πως το Mi Max 3 θα έρθει σε έκδοση με το Snapdragon 636 και επιλογές για 3GB/4GB/6GB RAM, ενώ η δεύτερη έκδοση του Mi Max 3 θα διαθέτει το Snapdragon 710, 6GB RAM και AI camera . Μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής θα πρέπει να αρκεστούμε στις υπάρχουσες πληροφορίες οι οποίες δείχνουν μια συσκευή με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της, ενώ στο θέμα του κόστους θα πρέπει να περιμένουμε μια τιμή ανταγωνιστική στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η Xiaomi.

xiaomi mi max 3 video επιβεβαίωση τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Mi Max 3 εμφανίζεται σε video και επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vegeta13

Πολυ ωραιο το χρυσο χρωμα, το περιμενω σαν τρελος!!!

Βασίλης

Καιρός να αντικαταστήσω το Huawei P8 Max με το καινούργιο Xiaomi Mi Max 3

mixmaxlover

καλησπέρα!!πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει το mix max 3 ?

lneam

Να υποθεσω στην Ελλαδα… ?????
299 ευρω η εκδοση με τον 636
399 ευρω η εκδοση με τον 710

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.