Το Moto G7 με waterdrop notch και dual κάμερα σε live εικόνες;

Moto G, Το Moto G7 με waterdrop notch και dual κάμερα σε live εικόνες;

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που η Motorola ανακοίνωσε τη σειρά Moto G6 και τώρα φαίνεται πώς ετοιμάζεται να την ανανεώσει. Live εικόνες μίας πρωτότυπης συσκευής που αναφέρεται ως το επερχόμενο Moto G7 έκαναν την εμφάνισή τους.

Το υποτιθέμενο G7 παρατηρούμε ότι φέρνει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές. Η πρώτη μεγάλη διαφοροποίηση δεν είναι άλλη από την στρογγυλή εγκοπή στην οθόνη που συναντάμε για πρώτη φορά σε Moto smartphone, το λεγόμενο waterdrop notch, που ομολογουμένως φαντάζει πιο διακριτικό στο μάτι των χρηστών.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου παρατηρούμε τη διπλή κάμερα και το LED flash τοποθετημένα σε στρογγυλό πλαίσιο και ακριβώς από κάτω το λογότυπο της Motorola, που λογικά εκτελεί χρέη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το δοκιμαστικό μοντέλο εμφανίζεται τέλος σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του, οι φήμες κάνουν λόγο για Snapdragon 630 SoC με 6 GB RAM, διπλές κάμερες 12MP + 5MP, πρόσθια κάμερα 8MP και μπαταρία 3200mAh με τεχνολογία Turbo charging.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιο ακριβώς μοντέλο πρόκειται μιας και οι προδιαγραφές αλλά και η ονομασία ενδέχεται να αλλάξουν έως την τελική του έκδοση. Το σίγουρο είναι ότι η Motorola πειραματίζεται με τις εγκοπές στην οθόνη καθώς είδαμε ότι τα Motorola One και One Power φέρουν πρόσθιο panel με το κλασικό notch.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνει αυτή η εταιρεία υπό την σκεπή της Lenovo … δεν βλέπω να προχωρά !

thanasis

εδω παει να σχηματισει το γραμμα Μ στην οθονη!!!!

αγορασα ενα g6 play για συγγενη και ηταν καλη συσκευη ιδιως για τη τιμη που το αγορασα και εχω στη κατοχη μου ενα δικαρτο g5 που τα παει καλουτσικα, με ωραια οθονη..

τουτο το νοτσ παντως δε μου καθεται καλα..

VG

NikosAr είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός πια στα value for money…Xiaomi και Huawei τρέχουν…
Όταν είχα πρωτοαγοράσει το Moto G πρώτης γενιάς δεν υπήρχαν να το χτυπήσουν σε χαρακτηριστικά και ποιότητα. Τώρα δεν ξέρεις ποιο να πρωτοαναφέρεις. Σημειωτέον…το Moto G πρώτης γενιάς το έχω ακόμα για βασικό τηλέφωνο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Του άλλαξα μπαταρία και είναι μια χαρά. Ευτυχώς έχει ακόμα υποστήριξη το android 5.1.
Δεν ήταν πάντως κακό το G6. Απλά δεν πέφτει αυτό το προμοτάρισμα που γίνεται με Xiaomi και Huawei. Δε λέω οτι αδίκως ασχολείται ο κόσμος, αλλά υπάρχουν καλά κινητά σε λογικές τιμές τα οποία ο κόσμος ούτε καν έχει ακούσει.

Koukoz

Ίσως το πιο άσχημο κινητό που έχω δει φέτος.

thanos

ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΤΟ 1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ G4 ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 7,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 7.1.1,ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΝΟΒΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΤΑ ΜΟΤΟ G ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ,ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΝΟΚΙΑ 6,1,ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΣΤΑ 205 Ε,ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΕΛΟΣ Η ΜΟΤΟ Κ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΑ MOTO G

Τασος

Εγώ είχα το moto g, moto g3, τώρα γράφω από το moto g5s, θα συμφωνήσω το πρώτο βγήκε σκυλί
Δεν έχω παράπονο και από τα άλλα , αλλά όπως ανέφερε και ο φίλος λένε για δύο χρόνια αναβαθμίσεις και μόνο τον πρώτο ότι δώσουν και δυστυχώς κάθε χρόνο αυξάνει τις τιμές .

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καλά θα πάμε στο G7 δίχως να έχουμε δει το το G6-E5 στην Ελλάδα καν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.