Το νέο action mode του iPhone 14 σε δράση [βίντεο]

iphone 14, Το νέο action mode του iPhone 14 σε δράση [βίντεο]

Τα iPhone 14 ήρθαν με μια νέα λειτουργία Action κατά την εγγραφή βίντεο και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο real-world δείγμα της λειτουργίας σε δράση.

Το αποκαλυπτικό βίντεο τραβήχτηκε από τον τεχνολογικό ρεπόρτερ Rich DeMuro κατά τη διάρκεια του hands-on time που ακολούθησε την εκδήλωση παρουσίασης των νέων iPhone 14‌, iPhone 14‌ Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Η Apple ανέφερε για το Action mode πως στοχεύει να βοηθήσει στη λήψη βίντεο για μεγαλύτερη ομαλότητα, καθώς προσαρμόζεται σε σημαντικά κουνήματα, κίνηση και δονήσεις, ακόμη και όταν ξεκινάμε να τραβάμε βίντεο ενώ έχει ξεκινήσει η δράση.

Η λειτουργία Cinematic της Apple, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σειρά iPhone 13 του περασμένου έτους, έχει επίσης βελτιωθεί για τα μοντέλα iPhone 14‌, τα οποία μπορούν πλέον να κάνουν εγγραφή σε 4K στα 30fps και 4K στα 24fps χρησιμοποιώντας τη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 14

iPhone SE 4: CAD renders αποκαλύπτουν σχεδιαστικές ομοιότητες με το iPhone 14

Οι φήμες για το σχεδιασμό του iPhone SE τέταρτης γενιάς επιβεβαιώθηκαν τώρα από renders βασισμένα σε CAD που κοινοποιήθηκαν από το 91Mobiles.

Smartphones Apple iOS iPhone 13

iOS 17.2: Φέρνει ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14

Η Apple πρόκειται να προσθέσει “υποστήριξη φορτιστή Qi2 για όλα τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 14” με την ενημέρωση iOS 17.2. 

Smartphones Apple iPhone iPhone 14

iPhone SE 4: Concept render βίντεο αποκαλύπτει Action Button και 48MP κάμερα

Το πολυσυζητημένο iPhone SE 4 αναμένεται να μοιάζει με το iPhone 14 με μια πολύ σημαντική διαφορά, την πίσω κάμερα που θα διαθέτει.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 14: Το iFixit υποβιβάζει την βαθμολογία επισκευασιμότητας σε 4/10

Την περασμένη χρονιά, μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, το iFixit έδωσε στη συσκευή βαθμολογία επισκευασιμότητας 7/10.