Το νέο S Pen Fold Edition – δεν – λειτουργεί με παλαιότερες συσκευές Samsung

, Το νέο S Pen Fold Edition – δεν – λειτουργεί με παλαιότερες συσκευές Samsung

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold 3 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και θα είναι το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen. Με αυτό το επανασχεδιασμένο S Pen (Fold Edition), μια από τις ερωτήσεις που γίνονται είναι αν αυτό θα λειτουργεί και με άλλες συσκευες της Samsung.

Το νέο μοντέλο είναι λίγο διαφορετικό από το S Pen των προηγούμενων ετών. Η Samsung έπρεπε να σχεδιάσει έναν νέο εσωτερικό μηχανισμό για το S Pen Fold Edition, έτσι ώστε να μην καταστρέφει την ευαίσθητη οθόνη του Fold 3. Αυτό αρχικά σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια παλαιότερη γραφίδα S Pen με το νέο Fold 3.

Οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Galaxy Note αλλά και και το S21 Ultra που υποστηρίζει S Pen θα έχουν προβλήματα συμβατότητας αν προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε με το S Pen Fold Edition. Αν ψάχνετε για ένα S Pen που θα λειτουργεί τόσο στο Z Fold 3 όσο και στις προηγούμενες συσκευές Note, η Samsung διαθέτει το S Pen Pro που ενσωματώνει έναν διακόπτη που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ της κλασικής λειτουργίας S Pen ή συμβατότητας με το αναδιπλούμενο Z Fold 3.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Μεγαλο φαουλ της σαμμυ που δεν συμπεριλαμβανει εσωτερικη θηκη για το πενακι ωθώντας προφανως τους καταναλωτες να αγορασουν/πληρωσουν extra για καποια θηκη+το πενακι…Ειναι σιγουρο οτι το νεο fold ΔΕΝ θα ενθουσιασει τους παλαιους κατοχους Note .

Chris_BMW

Λογικό να μην είναι συμβατό .
Η οθόνη του Z είναι πλαστική !

Στο pro θα έχεις την δυνατότητα αλλαγής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.