Το Nothing Phone (1) δεν θα πάρει Android 13 φέτος

nothing phone (1), Το Nothing Phone (1) δεν θα πάρει Android 13 φέτος

Η Nothing παρουσίασε το πρώτο της smartphone τον περασμένο μήνα, με το όνομα Nothing Phone (1). Η συσκευή τρέχει το Nothing OS που βασίζεται στο Android 12 και, από ότι φαίνεται, δεν θα πάρει το Android 13 σύντομα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Phone (1) θα ενημερωθεί με Android 13 το πρώτο εξάμηνο του 2023, δηλαδή οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου. Ωστόσο, η εταιρεία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις λογισμικού που θα βελτιώνουν τη χρήση.

“Πάντα εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη του Phone 1. Για να διασφαλιστεί αυτό, οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος θα είναι διαθέσιμες για τακτική λήψη. Όσον αφορά το Android 13, αυτό θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες του Phone 1 το πρώτο εξάμηνο του 2023. Πριν από την κυκλοφορία, θέλουμε να συντονίσουμε την αναβάθμιση λογισμικού με το υλικό της Nothing. Θα σας κρατάμε ενήμερους με περισσότερες πληροφορίες”, δήλωσε η Nothing.

Το Nothing Phone (1) υπόσχεται διμηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τέσσερα χρόνια και τρία χρόνια ενημερώσεων έκδοσης Android. Τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 778G+ και διαθέτει OLED 6,55″ FullHD+ 120Hz με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Ακόμα, διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 33W και ασύρματη φόρτιση 15W και τρεις κάμερες – μια selfie λήψης 16MP στο μπροστινό μέρος με μια κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος και μια μονάδα ultrawide 50MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Απαράδεκτοι κρίμα τα λεφτά μας. Έτσι δεν προχωράει μια καινούργια εταιρία. Θα έπρεπε να προσέχει πιο πολύ το πρώτο βασικό της προϊόν. Η υποστήριξη που παρέχει είναι για κλάματα. Και μιλάω σαν κάτοχος του nothing Phone 1. Εάν συνεχίσουν έτσι τους βλέπω lg.

Παύλος

Ανακοίνωση τύπου εταιρίας που κλείνει… Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υποστήριξη για την καλύτερη εμπειρία χρήσης… Πφφφ κρίμα και είναι ωραίο τηλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.