Το OnePlus 11 κερδίζει τη Samsung με ένα πρώιμο λανσάρισμα

OnePlus 11, Το OnePlus 11 κερδίζει τη Samsung με ένα πρώιμο λανσάρισμα

H Κίνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ευεργετημένη όσων αφορά τις συσκευές της OnePlus, καθώς αναμένεται να λάβει νωρίτερα σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη το OnePlus 11. Συγκεκριμένα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα smartphone της One Plus θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων με στόχο να “διαλύσουν” την Samsung.

Το OnePlus 11 διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση σε σχέση με τον προκάτοχό του, με μία κάμερα που έρχεται να κάνει τη διαφορά. Η επωνυμία Hasselblad και το ρυθμιστικό ειδοποίησης επανεμφανίστηκαν μετά από μια σύντομη απουσία στο OnePlus 10T, ενώ οι εσωτερικές προδιαγραφές ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που θα θέλατε από μια σύγχρονη ναυαρχίδα.

Στην πραγματικότητα, το OnePlus 11 είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά με ένα Snapdragon 8 Gen 2, το τελευταίο chipset της Qualcomm που σίγουρα θα τροφοδοτήσει την πλειονότητα των καλύτερων συσκευών Android high-end φέτος. Συνδυάζεται με οθόνη AMOLED 6,7″ 2K 120Hz και μια μπαταρία 5.000mAh ικανή να φορτίζει στα 100W, και αυτό είναι ένα πανίσχυρο προϊόν. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς το 50MP IMX890

Ο αισθητήρας στο πίσω μέρος λειτουργεί παράλληλα με τον εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 48 MP και τον πορτραίτο φακό 32 MP, φυσικά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.