Το OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει μέσω του Warp Charge 30 το 50% της μπαταρίας σε 20 λεπτά

OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει Warp Charge 30 50% μπαταρίας 20 λεπτά, Το OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει μέσω του Warp Charge 30 το 50% της μπαταρίας σε 20 λεπτά

Το OnePlus 6T McLaren Edition έγινε επίσημα διαθέσιμο και ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω του ότι είναι το πρώτο smartphone της OnePlus με 10GB RAM αλλά γιατί διαθέτει Warp Charger για γρήγορη φόρτιση στα 30W. Πόσο γρήγορη είναι όμως η φόρτιση;

Η γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30 ήρθε να αντικαταστήσει τη Dash Charge στα OnePlus smartphones, με την εταιρεία να δηλώνει πως μπορεί να φορτίσει το 50% της μπαταρίας μέσα σε μόλις είκοσι λεπτά φόρτισης με το One Plus 6T McLaren Edition. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως το Warp Charge 30 είναι ένας φορτιστής των 30 Watt που μπορεί να τροφοδοτήσει με περισσότερο ρεύμα από τους κανονικούς ταχυφορτιστές γιατί μεταφέρει τη διαχείριση θερμότητας και ενέργειας στον ίδιο τον αντάπτορα.

Υπό άλλες συνθήκες, η θερμότητητα από τον Warp Charge 30 θα έπρεπε να διασκορπιζόταν μέσα στο smartphone, υπερθερμαίνοντας τη CPU και τη GPU, αλλά η OnePlus ξεκαθαρίζει πως αυτός ο νέος φορτιστής διαχειρίζεται έτσι τη θερμότητα ώστε να περνάει μόνο ένα μικρό ποσοστό μέσα στη συσκευή. Επίσης, οι μηχανικοί της OnePlus έπρεπε να αλλάξουν τους μηχανισμούς ασφαλείας του OnePlus 6T McLaren Edition έτσι ώστε να μπορέσει να δεχτεί την επιπλέον ποσότητα ρεύματος ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησαν ένα είδος προστασίας οκτώ στρωμάτων στη μπαταρία για να τη βοηθήσουν να μειώνει τη θερμοκρασία της.

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, μετά από μια ώρα φόρτισης, σύμφωνα με την OnePlus, με την οθόνη σβηστή και το χρήστη να μην κάνει κάτι με το smartphone, η μπαταρία φόρτισε στο 100%, με την εταιρεία να το συγκρίνει με τα Galaxy Note 9 και Pixel 3 XL τα οποία φτάνουν τη μπαταρία τους στο 60%-65% μετά από μια ώρα φόρτισης. Επιπλέον, σε μια διευκρίνιση που αφορά την αναπαραγωγή των video games στο OnePlus 6T McLaren Edition, αναφέρεται πως οι χρήστες που παίζουν video games κατά τη φόρτισή του, θα έχουν τη μπαταρία φορτισμένη στο 90%-95% μετά από μια ώρα φόρτισης.

OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει Warp Charge 30 50% μπαταρίας 20 λεπτά, Το OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει μέσω του Warp Charge 30 το 50% της μπαταρίας σε 20 λεπτά

Τέλος, η γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30 θα λειτουργεί σαν την απλή γρήγορη φόρτιση στα προηγούμενα smartphone της OnePlus μιας και είναι συμβατή μόνο με το OnePlus 6T McLaren Edition, το οποίο σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της OnePlus για αγορές από την Ελλάδα, κοστίζει 699 ευρώ.

OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει Warp Charge 30 50% μπαταρίας 20 λεπτά, Το OnePlus 6T McLaren Edition φορτίζει μέσω του Warp Charge 30 το 50% της μπαταρίας σε 20 λεπτά

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Η Huawei σας έπιασε στον ύπνο σε αυτό το θέμα. Δε πα να λέτε ότι θέλετε, το mate 20 pro σας πρόλαβε και ακόμη και τώρα δεν μπορέσατε να το ξεπεράσετε.

Γιάννης

ο κινέζος βγάζει τεχνολογιες ολόκληρες και εξέληξη στην ταχυφόρτιση΄που θα αλλάξουν το μέλλον στον τομέα αυτό και η apple δε δίνει ούτε καν ταχυφορτιστή σε συσκευες των 1500 ευρω

Panos

@koukoz
Επίσης έπιασε κορόιδο όλους με τις πράσινες οθόνες… Και τον ήχο της πλάκας για 1049 ευρώ κινητό

Koukoz

@Panos ”σας έπιασε στον ύπνο σε αυτό το θέμα” τι δεν καταλαβαίνεις; Εδώ μιλάμε για ταχυφόρτιση !!! Έλεος

Panos

@ Koukoz
Ενταξει μην κανεις ετσι. Δεν ειπαμε κατι για την copy-paste εταιρεια.
Χαρηκες πολυ παντως βλεπω που δεν την ξεπερασε.
Πες μας αλλη μια φορα ποσο ευτυχισμενος εισαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.