Το OnePlus 6T McLaren Edition θα κυκλοφορήσει με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο;

OnePlus 6T McLaren Edition 10GB RAM 256GB αποθηκευτικό χώρο, Το OnePlus 6T McLaren Edition θα κυκλοφορήσει με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο;

Στις 11 Δεκεμβρίου η OnePlus θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη McLaren, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του OnePlus 6T με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Ο συνδυασμός κινητού με τη McLaren μας φέρνει στο μυαλό μνήμες από τη συνεργασία της Sharp με τη McLaren-Mercedes το 2006 με τα GX29 και 770SH που είχαν κυκλοφορήσει στα χρώματα της τότε ομάδας στη F1, με τη McLaren να πορεύεται στο χώρο της Formula 1, εδώ και χρόνια, χωριστά από τη Mercedes. Έτσι φτάσαμε στο 2018 και την OnePlus να θέλει να τονίσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της ταχύτητας στα smartphone της και σκοπεύει να το κάνει με τη συνεργασία της με τη McLaren, παρουσιάζοντας το OnePlus 6T με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus 6T McLaren Edition θα είναι το πρώτο smartphone της OnePlus που θα έχει 10GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 256GB, κάνοντάς το αυτόματα την πιο high-end συσκευή που θα διαθέτει η εταιρεία, τη στιγμή που εταιρείες όπως η Nubia, OPPO και Xiaomi, ετοιμάζουν ή έχουν παρουσιάσει smartphones με μνήμη RAM που θυμίζει περισσότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά smartphone.

Μένει να δούμε το πότε θα γίνει διαθέσιμο το συγκεκριμένο smartphone καθώς και την τιμή πώλησής του, τη στιγμή που η τωρινή κορυφαία έκδοση του OnePlus 6T με 8GB/256GB κοστίζει 629 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα για την Ελλάδα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John V

Να τα κάνει τι ακριβώς τα 10mb?

Μιχάλης

@john V
Έτσι έλεγαν κάποτε τα Apple fanboys στα Android fanboys “μα καλά τι να τα κάνεις 3 και 4 gb ram στο κινητό;; Υπολογιστής είναι;; μια χαρά μου φτάνει το 1 gb εμένα.”
Αλλάζουν οι εποχές με γρήγορο ρυθμό.. Καλό είναι να ακολουθούμε.

Greece Mobile

Περιμένω να δω speedtest καθώς στο συγκεκριμένο κινητό τα 6gb με τα 8gb έχουν μεγάλη διαφορά
https://m.youtube.com/watch?v=ocOj1J-KHhA

John V

@Μιχάλη

1) υπάρχει εφαρμογή σε ios ή σε android που χρειάζεται τόσα gb ? Και ποιά είναι αυτή ? και πόσα gb αφήνει ελεύθερα για την ομαλή λειτουργία του κινητού σου?

2) Αντιμετωπίζεις bottleneck απο το μέγεθος της ram σου στο κινητό σου ?
διότι εγώ από προσωπική εμπειρία το oneplus6, το iphonex Και το ipad pro που έχω το μόνο bottleneck που έχω είναι στο software.
Καλές οι ram αλλά το current software δεν έχει που να τις χρησιμοποιήσει σε αντίθεση με το pc που έχω 32mb και τα θεωρώ πλέων βασικά minimum γιαυτό που θέλω.

Legend

Αυτά τα χάλια βλέπουμε και κολλάμε περισσότερο με το ios και το iPhone.
Μέχρι να έρθει η φυσική εξέλιξη του Android το fuchsia, ας είναι καλά η θεία apple.

NtinosMD

Καλο χρυσο αλλα 10gb??? Αυτη τη στιγμη στο s7 edge με 4 γιγα εχω μονο τα 2,6 occupied με 30 εφαρμογες απο πισω. Απορω που τρωονται στους περισσοτερους τοσα γιγα και θελουν ολο κ περισσοτερο. Μερικοι εδω μεσα κανουν σαν να ειναι επιτσκτικη αναγκη τα 10gigs. Καποια στιγμη σιγουρα θα ειναι, αλλα οχι τωρα. Συσκευη να χα με να λεγαμε…

ΔΗΜΗΤΡΑ

Αυτες οι εκδοσεις πανε αχρηστες…Ελαχιστοι εως καθολου δεν εντυπωσιαζονται να τις αγορασουν γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος και ειναι πεταμενα χρηματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.