Το OnePlus 6T παρουσιάζεται μια μέρα νωρίτερα για να μην επισκιαστεί από το event της Apple

oneplus 6t παρουσιάζεται νωρίτερα λόγω apple, Το OnePlus 6T παρουσιάζεται μια μέρα νωρίτερα για να μην επισκιαστεί από το event της Apple

Αλλαγή στα πλάνα της OnePlus έφερε το event της Apple για τα νέα iPad, μιας και η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το OnePlus 6T μια ημέρα νωρίτερα, στις 29 Οκτωβρίου, έτσι ώστε να μην επισκιαστεί από το event της Apple.

Ενώ η OnePlus ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την παρουσίαση του OnePlus 6T στη Νέα Υόρκη, η Apple ανακοίνωσε το event για τα νέα iPad που θα γίνει όχι μόνο την ίδια ημέρα με το event της OnePlus αλλά και στην ίδια πόλη. Αυτή η κίνηση της Apple έκανε την OnePlus να τοποθετηθεί μέσω του επίσημου forum της και να ενημερώσει για αλλαγή στην ημέρα παρουσίασης του πολυαναμενόμενου OnePlus 6T.

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, κάνει γνωστό το λόγο για τον οποίο η παρουσίαση του OnePlus 6T αλλάζει ημέρα διεξαγωγής, δηλώνοντας πως “σε κάθε παιχνίδι παίζεις με τα χαρτιά που έχεις και τα δικά μας δεν ήταν καλά. Η πρόκληση για εμάς ήταν να βρούμε έναν τρόπο για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Εδώ και πολλούς μήνες, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν δώσει ψυχή και σώμα για να δημιουργήσουμε το καλύτερο προϊόν μας μέχρι σήμερα και ο στόχος μας είναι να κερδίσει την προσοχή που του αξίζει”.

Τέλος, ο Pete Lau υποσχέθηκε να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο για το event και δεν καταφέρουν να παρεβρεθούν λόγω της αλλαγής στην ημερομηνία ενώ θα πληρώσει την επιπλέον χρέωση που θα φέρει η αλλαγή πτήσεων και κρατήσεις ξενοδοχείων για αυτούς που παρά την αλλαγή ημερομηνίας, θα δώσουν κανονικά το παρόν στην παρουσίαση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Αυτοί στην Apple θα έπρεπε να ντρέπονται. Χρησιμοποιούν το brand της για να εκβιάσουν ανταγωνιστή. Το ίδιο έπρεπε να κάνει τότε και η Microsoft που έσωσε την apple από πτώχευση. Ωραία αγάπη για την τεχνολογία έχουν

Flagship killer

Φάουλ της Apple: χτυπάει μικρό παίχτη Ο οποίος προσπαθεί να μπει γερά στο παιχνίδι και να γίνει επικίνδυνος

Φάουλ της OP: Κλαψουριζει σαν μικρός παίχτης. Και δείχνει την ανασφάλεια της.

Ο Δυνατός δεν είναι απαραίτητα “κακός” . Business is business και δεν υπάρχει έλεος όταν η OP τζιραρει πλέον εκατομμύρια πρέπει να μάθει να παίζει σαν μεγάλος παίχτης με μεγάλους παίχτες.

Η Apple δε θα τολμούσε να το κάνει στη Huawei η στη Samsung, και αν τολμούσε τότε καμία από τις δύο δεν θα άλλαζε μέρα! Αντιθέτως θα έκαναν κατά μέτωπο επίθεση τύπου “προσπαθεί η Apple να πάρει λίγο από τον κόσμο που θα μαζέψουμε στη Νέα Υόρκη! Χαιρόμαστε να βοηθάμε αναπτυσσόμενες εταιρείες “

Thanoslam

Η ημερομηνία της apple έχει καθοριστεί εδώ και μήνες. Το καλό με την op είναι ότι το παραδέχτηκε γιατί αλλάζει μέρα άνω κάποιοι άλλοι θα σφύριζαν κλέφτικα.

Kosmas

Κάτσε ρε Thanoslam, εσένα σου στείλανε προσωπικό e-mail? όλα τα media outlets το έμαθαν αυτή την εβδομάδα

Thanoslam

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να απαντήσω kosmas άμα παρακολουθούσες ποτέ τα δρώμενα της apple.

Aligator

Thanoslam ότι νανε….
-1 στην apple +10 στην opo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.