Το OnePlus 6T στην Ευρώπη από 559 ευρώ;

Το OnePlus 6T, Το OnePlus 6T στην Ευρώπη από 559 ευρώ;

Το OnePlus 6T ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο σε λίγα εικοσιτετράωρα και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε δύο, ενδεχομένως και τρεις χρωματικές επιλογές, ενώ σύμφωνα με ένα tipster οι τιμές του νέου μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά θα είναι οι εξής.

Η βασική έκδοση OnePlus 6T 6/128GB θα κυκλοφορήσει σε χρώμα Mirror Black στην τιμή των €559, δηλαδή €40 από τον προκάτοχό του. Η μεσαία έκδοση OnePlus 6T 8/128GB θα κυκλοφορήσει σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα €589, ενώ το top-of-the-line OnePlus 6T 8/256GB θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε χρώμα Midnight Black και θα κοστίζει στην Ευρώπη €639.

Όσον αφορά στις χρωματικές επιλογές η OnePlus συνήθως επιλέγει δύο βασικά χρώματα που στην περίπτωση της νέας ναυαρχίδας αυτά είναι το Midnight Black και το Mirror Black. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο tipster θα υπάρχει και τρίτο χρώμα, Purple.

To OnePlus 6T θα ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα στις 29 Οκτωβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις περισσότερες αγορές του κόσμου μία εβδομάδα αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baiosss

Μπααα, ευχαριστούμε! Θα περιμένουμε το OP7 του χρόνου που θα ξεπερνάει τα 600 ευρώ κατα πάσα πιθανότητα. Κάτω απο 600 δεν δίνω. Ευτυχώς όμως κάνω την δουλειά μου άψογα με ενα Vertu Aster P των 13.000 ευρώ μέχρι τότε.

Sakis

Καλά πάμε κάθε 6 μήνες ένα 50 ευρώ πάνω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.