Το OnePlus 6T θα είναι το ακριβότερο smartphone της OnePlus;

oneplus 6t ακριβότερο smartphone oneplus, Το OnePlus 6T θα είναι το ακριβότερο smartphone της OnePlus;

Το OnePlus 6T θα γίνει επίσημο στις 30 Οκτωβρίου και φαίνεται πως διέρρευσαν οι τιμές της νέας ναυαρχίδας της OnePlus, η οποία πιθανόν να είναι η ακριβότερη συσκευή που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Το πρώτο OnePlus One κυκλοφόρησε με τιμή 300 δολάρια και ήταν ο ορισμός του value for money για την εποχή που κυκλοφόρησε, τραβώντας όλα τα βλέμματα των καταναλωτών μιας και είχε χαρακτηριστικά flagship smartphone σε τιμή πολύ χαμηλότερη από τα αντίστοιχα άλλων εταιρειών. Τα χρόνια πέρασαν και οι τιμές έχουν ανηφορίσει σε επικίνδυνα όρια, με τα περισσότερα flagship smartphone να κυκλοφορούν με τιμές κοντά στα 1000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ορισμένα που ξεπερνούν τα όρια αυτά.

Η OnePlus έχει καταφέρει να κρατήσει τις τιμές σε σχετικά χαμηλά επίπεδα μιας και η βασική έκδοση του OnePlus 6 κοστίζει 529 δολάρια και φτάνει μέχρι τα 629 δολάρια. Όσον αφορά το OnePlus 6T, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περισσότερα καταστήματα και παρόχους κινητής τηλεφωνίας από ποτέ, κάτι το οποίο ενδεχομένως να επηρεάσει την τιμή πώλησης σε όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με τις τιμές που διέρρευσαν στην Ινδία, το OnePlus 6T θα είναι ακριβότερο σε σχέση με το OnePlus 6, αναφορικά με τη βασική έκδοση που κυκλοφόρησε. Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης κόστιζε 476 δολάρια, ενώ η βασική έκδοση του OnePlus 6T με 6GB/128GB φαίνεται να κοστίζει 517 δολάρια.

Αυτό που παρατηρείται είναι πως η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 41 δολάρια ακριβότερη αλλά προσφέρεται με 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και όχι 64GB που είχε το OnePlus 6, οπότε μια αύξηση της τιμής θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Επιπλέον, οι εκδόσεις με τα 8GB/128GB και 8GB/256GB κοστίζουν είναι ακριβότερα κατά 14 δολάρια, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες τιμές για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο οι πληροφορίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ilias

Αναμενόμενο. Κάθε χρόνο έτσι πάει..

Μανώλης

φοβερή είδηση λες και κάποιες χρονιές ήταν φθηνότερο.

Λευτέρης

Δηλαδή να ήταν φθηνότερο;
Από που κι ως που;
Είναι η πιο τίμια για τα λεφτά της εταιρεία στο αντροιντ από κάθε άποψη καθώς και τα ανεβάσματα της τιμής πέραν του ότι είναι σε λογικά πλαίσια, πάντα έχουν αντίκρισμα σε αυτό που λαμβάνεις.
Δεν θα την προτιμήσω στο άμεσο μέλλον προσωπικά λόγω γρήγορης απαξίωσης των τηλεφώνων της, ενάμισι χρόνο μετά και θα βγει τρίτη αναβάθμιση από το Oneplus 5 που είχα, όταν στρώσει με μια αναβάθμιση το χρόνο τα ξαναλέμε

Petros

Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεπεράσει το 1000αρικο οπως η Χαβάι, την βλέπω σε κανα χρόνο και αυτη

JohnWave

Τι συζητάμε τώρα. Και 40€ ακριβότερο, πάρα πολύ καλό θα είναι για τα χρήματά του (560€). Τώρα αν κάποιος θέλει καλύτερη κάμερα, οθόνη και design έναντι της ελαφρύτερης rom, τότε μπορεί να πάει στο S9+ στα 635€. Aν από την άλλη θέλει καλύτερες νυχτερινές, καλύτερο zoom και καλύτερη μπαταρία έναντι της ταχύτητας, της οθόνης, του design και των λήψεων σε καλό φωτισμό τότε μπορεί να πάει στο P20 Pro στα 625€.

Και οι 3 αυτές συσκευές βρίσκονται σε φυσιολογικά επίπεδα τιμών. Θα τις έλεγα και value for money αν και ο όρος αυτός μου ταιριάζει ακόμα καλύτερα στα S8+ (αν δεν πειράζει κάποιον να έχει chipset 2017) στα 462€ και Xiaomi Mi 8 (αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για τις νυχτερινές λήψεις) στα 386€.

Christz

Εντομεταξι αν μετατρέψεις το ινδικό νόμισμα σε ευρώ. Δλδ 38.000 INR βγαίνει 449€. Ναι Θα είναι το ποιο ακριβό λογικά αλλά από πού προκύπτει αυτό δεν ξέρω… Παρολα αυτά πάλι θα έχει την μισή τιμή από τις άλλες ναυαρχίδες που και αυτές θα ανέβουν παλι. Το OnePlus 6 το παρήγγειλε η αδερφή μου πριν 2 βδομάδες στα 378€ . Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή από 519€ που είχε αρχική.

Ιωάννης jb

Τη κάθεστε και λέτε συνέχεια για την one plus ότι θα είναι πάλι η φθηνότερη;
Μπορεί να ξεκινάει με χαμηλή αρχική αλλά το θέμα είναι ότι δεν πέφτει σχεδόν καθόλου..
Παίρνεις με λιγότερα από 500 xz2
Ενω το one plus 6 είναι πιο πάνω από τα 500
Άρα είναι ακριβό ένα one plus
Για να μη συγκρίνω xz1 που το έβρισκες από πασίγνωστο ελληνικό κατάστημα με 330 την ώρα που ακόμα και το προπέρσινο 3t δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τα 350 και σε σελίδες του εξωτερικού πάντα πράγμα που ισούται με ταλαιπωρία

Αλέξανδρος

“η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 41 δολάρια ακριβότερη αλλά προσφέρεται με 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και όχι 64GB που είχε το OnePlus 6, οπότε μια αύξηση της τιμής θα μπορούσε να δικαιολογηθεί.”

Όχι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, γιατί οι τιμές σε όλα τα components πέφτουν. Πως σε κάθε αναβάθμιση στο πισι, βάζεις διπλάσια μνήμη και πληρώνεις τα ίδια λεφτά, έτσι και εδώ.

Δεδομένου βέβαια του ότι οι τιμές έχουν πάει στον θεό, ένα semi-flagship κινητό ( cpu/ram δεν σε κάνει αυτομάτως flagship και από features…ούτε καν ) στην μισή τιμή, ακόμη και εάν αυτήν είναι 550 ευρώ, θεωρείται καλό deal.

Vendetta

Ρε Ιωάννης Jb έλεοςςςςςςςςς…είδες και απόειδες ότι δεν μπορεί να συγκριθεί η Sony με τη Sammy και Apple και μπήκες σε άρθρο της Oneplus? Να σου πω? Μήπως να μπεις σε κανα άρθρο της HTC ή Blackberry ή Caterpillar να βρεις την υγειά σου?

John Real

Επειδη βλεπω πολλα video στο youtube απο πασιγνωστους δημοσιογραφους οπως Marques Brownlee , unbox therapy , Linus tech , Austin Evans κτλ ολοι μιλανε για την Oneplus με τα καλυτερα λογια ενω με την Sony δεν ασχολειται κανεις γιατι θεωρειται πεθαμενη εμπορικα. Sad but true.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.