Το OnePlus 6T θα φέρει νέα gestures και ανανεωμένο UI μέσω του Oxygen OS

oneplus 6t νέα gestures ανανεωμένο ui oxygen os, Το OnePlus 6T θα φέρει νέα gestures και ανανεωμένο UI μέσω του Oxygen OS

Η OnePlus έχει κάνει γνωστό πως η παρουσίαση του OnePlus 6T θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το resident software expert της OnePlus, Szymon K, το OnePlus 6T θα διαθέτει νέα gestures και ανανεωμένο UI μέσω του Oxygen OS.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν ένα “νέο UI” στο Oxygen OS, με την OnePlus να υπόσχεται μιας γρήγορη και ομαλή εμπειρία Android χωρίς περιττά στοιχεία που θα κουράσουν τους χρήστες. Σκοπός της εταιρείας είναι να δώσουν στους καταναλωτές την αίσθηση πως το περιβάλλον χρήστη βασίζεται στις σχεδιαστικές οδηγίες της OnePlus, κάνοντάς το πιο ξεχωριστό από ποτέ.

Αλλαγές υπάρχουν και στα gestures όπου η κίνηση από την κάτω πλευρά της οθόνης και προς τα δεξιά, μεταφέρει το χρήστη στην εφαρμογή που χρησιμοποίησε τελευταία φορά. Αυτό το χαρακτηριστικό στην περιήγηση του λειτουργικού συστήματος είναι το στοιχείο που έλλειπε, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε η εταιρεία και πως ήταν ένα από τα αρνητικά στοιχεία του OnePlus 6.

Επιπλέον, όταν ο χρήστης κρατάει πατημένο το power button για μισό δευτερόλεπτο, ενεργοποιείται το Google Assistant, και είναι άλλη μια λειτουργία η οποία έλλειπε από το gesture navigation system του OnePlus 6 ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπήρχε home button για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία.

Μια ακόμα νέα λειτουργία των gestures έχει να κάνει με την κίνηση swipe up ενώ βρισκόμαστε μέσα στις ενεργές εφαρμογές. Όταν ο χρήστης πραγματοποιεί αυτήν την κίνηση, τότε το παράθυρο της εφαρμογής ακολουθεί την πορεία του δακτύλου του με τρόπο πολύ πιο φυσικό και ομαλό σε σχέση με τον τρόπο που γινόταν μέχρι σήμερα.

Αν και η συνέντευξη επικεντρωνόταν γύρω από το software, έγινε αναφορά στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον τομέα της κάμερας, με την ποιότητα των φωτογραφιών και των video να παρουσιάζει βελτιώσεις στο OnePlus 6T, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πιο έντονη την παρουσία της αναφορικά με την κατανάλωση ενέργειας, μιας και θα “μαθαίνει” τις συνήθειες του χρήστη αναφορικά με το πότε κοιμάται έτσι ώστε να μειώνει αυτόματα τη χρήση των εφαρμογών στο background καθώς και την κατανάλωση ενέργειας έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η αύξηςη της αυτονομίας της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Για να το δούμε στην πράξη…
Αυτά τα τουίκς έχουν ενδιαφέρον αλλά μόνο αν είναι σωστά στην εφαρμογή τους…
Πάντως ως τώρα δεν έχει απογοητεύσει η ΟΠ…

Flagship killer

Ότι και να λέμε μια χαρά value for money πρόταση είναι! Μιλάω για κανονικές τιμές και όχι skroutz. Αν μιλήσουμε για skroutz τότε το s9+ είναι πιο value for money δε γίνεται στα 620

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.