To OnePlus 6T Thunder Purple στην Ευρώπη από τις 15 Νοεμβρίου

To OnePlus 6T Thunder Purple είναι το νέο χρώμα της ναυαρχίδας που σύστησε η OnePlus στην Κίνα ακριβώς μία εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίασή της στις 29 Οκτωβρίου, το οποίο θα καταφθάσει μεταξύ άλλων ηπείρων και στην Ευρώπη στις 15 Νοεμβρίου.

Η έκδοση Thunder Purple που έρχεται να προσφέρει μία εναλλακτική εμφάνιση έναντι των πιο κλασικών Mirror Black και Midnight Black επιλογών θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης στο συνδυασμό των 8/128GB. Όσο για την τιμή του OnePlus 6T Thunder Purple 8/128GB παραμένει ίδια με τις άλλες χρωματικές εκδόσεις στα 579 δολάρια.

Αυτά που προσφέρει ή δεν προσφέρει εν συγκρίσει με τον προκάτοχό του λίγο πολύ γνωστά, όπως μεγαλύτερη οθόνη στις 6,41 ίντσες με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, waterdrop notch και προστασία Gorilla Glass 6, μεγαλύτερη μπαταρία στα 3700mAh, διπλή κάμερα με νυχτερινή λειτουργία Nightscape για καλύτερες νυχτερινές λήψεις και απουσία της θύρας ακουστικών 3,5mm.

Δεν αποκλείεται η OnePlus να ανακοινώσει και άλλες αποχρώσεις του 6T πριν το επίσημο λανσάρισμα του OnePlus 7, που δεν θα καθυστερήσει σύμφωνα με τις φήμες ιδιαίτερα. Δείτε τι μπορούμε να περιμένουμε από το μελλοντικό flagship smartphone της κινέζικης εταιρείας εδώ.

OnePlus 6T Thunder Purple, To OnePlus 6T Thunder Purple στην Ευρώπη από τις 15 Νοεμβρίου

OnePlus 6T Thunder Purple, To OnePlus 6T Thunder Purple στην Ευρώπη από τις 15 Νοεμβρίου

OnePlus 6T Thunder Purple, To OnePlus 6T Thunder Purple στην Ευρώπη από τις 15 Νοεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.