Το OnePlus 7 δεν θα έχει wireless charging, και η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει foldable smartphone

OnePlus 7, Το OnePlus 7 δεν θα έχει wireless charging, και η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει foldable smartphone

Μια από τις εταιρείες που βρέθηκαν και παρουσίασαν νέες συσκευές στη MWC 2019, ήταν η OnePlus. Ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο CNET αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο flagship της εταιρείας, το OnePlus 7.

Αν και η ασύρματη φόρτιση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε αξιόλογο flagship, σύμφωνα με τον Pete Lau η εταιρεία θεωρεί πως δεν αξίζει να ενσωματώσει τη τεχνολογία αυτή στα προϊόντα της. Ο ίδιος αναφέρει ότι το Warp Charging, προηγουμένως γνωστό ως Dash Charging, που χρησιμοποιεί η OnePlus είναι το καλύτερο που υπάρχει στη βιομηχανία, και ότι η ασύρματη φόρτιση είναι κατά πολύ κατώτερη.

Μία από τις ανησυχίες που εξέφρασε ο Pete Lau, είναι ότι ο χρόνος που απαιτείται για να φορτιστεί ασύρματα μια συσκευή μέσω ενός wireless pad είναι αρκετά μεγάλος, ενώ με ενσύρματη φόρτιση το smartphone φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από μια ώρα.

Παρ’ όλα αυτά, η OnePlus δεν έχει ξεγράψει πλήρως τη τεχνολογία, αφού ο Pete Lau ανέφερε πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε project που στόχο έχουν να επιταχύνουν την ασύρματη φόρτιση. Ωστόσο, μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Κάθε δοκιμή της επιτάχυνσης της ασύρματης φόρτισης οδηγεί σε υπερθέρμανση της συσκευής.

Όταν ο reporter ρώτησε τον Pete Lau, αν η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα foldable smartphone, ο CEO της OnePlus ανέφερε πως το concept των συσκευών αυτών είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ωστόσο, η τιμή της τεχνολογίας αυτής είναι αρκετά υψηλή, και δεν συμβαδίζει με τους στόχους της εταιρείας, και το καταναλωτικό της κοινό. Στην ουσία, ο Pete Lau παρουσίασε το ίδιο επιχείρημα με τον CEO της Honor, όσον αφορά τα foldable smartphones.

Τέλος, ο Pete Lau, ανέφερε πως έχει πάνω του ένα πρωτότυπο OnePlus 7 αλλά δεν θέλει να το αποκαλύψει. Επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν η συσκευή να έχει pop-up κάμερα, και να μην διαθέτει notch.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Ας είναι καλά το 6t μου, στο 12 τα ξανά λέμε

timoros

Αποστολε κρατα εσυ το 6τ να παρουμε εμεις το 7 αδερφε . γτ samsung με 1000 δεν παιζει σαλιο .

τακης

Ενταξει σιγα και για μενα δεν είναι τοσο απαραιτητη η ασυρματη φορτιση. Δεν πηρα ποτε βαση για να το φορτισω ασυρματα αφου και όπως λεει και ο άλλος στο αρθρο κανει και περισσοτερη ωρα να φορτισει. Τωρα αν συνεχισουν να βγαζουν όμως καποιες εταιρειες την αντιστροφη φορτιση τοτε μονο θα ηταν καλο σε περιπτωση που δεν εχεις πχ εσυ μπαταρια και ο άλλος στην παρεα εχει απλα βαζεις τα κινητα το ένα πανω από το άλλο εστω για λιγο για να βολευτεις μεχρι να πας σπιτι και να μην ψάχνεις καλωδια και φορτιστες κτλ.

Κινητομανής

@τάκης:
Πιο πιθανό είναι να έχει κάποιος στην παρέα power bank να σου δώσει να φορτίσεις, παρά να τύχεινα έχετε και οι δύο κινητά με ασύρματη φόρτιση, και μάλιστα ο άλλος κινητό με αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ώστε να σου δώσει να φορτίσεις με το πολύ 10-12 watt.

τακης

@ Κινητομανής συμφωνω και σε αυτό. Όπως και σε ταξίδια ας πουμε εγω παντα εχω μαζι μου το powerbank . Απλα μαλλον πρεπει να περιμενουμε λιγο μεχρι να εξελιχθεί και αυτό γιατι προς το παρων εχουν αναπτυξει αρκετα την τεχνολογια της γρηγορης φορτισης οποτε δεν υπαρχει λογος για ασυρματη ακομα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.