Το Pixel 3 XL εμφανίστηκε στο Geekbench με Android Q

Pixel 3 XL εμφανίστηκε Geekbench Android Q, Το Pixel 3 XL εμφανίστηκε στο Geekbench με Android Q

Αρκετές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν smartphone που αρχίζουν και δίνουν την αναβάθμιση σε Android Pie, τη στιγμή που όπως φαίνεται στο Geekbench, η Google έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Android Q και το δοκιμάζει στο Pixel 3 XL.

Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google και προκαλεί εντύπωση πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Android Q, όπως εμφανίζεται μέσα στο Geekbench στο Pixel 3 XL. Ενδεχομένως να βρισκόμαστε στην ανάπτυξη της πρώτης πρώιμης έκδοσης της νέας έκδοσης του Android, με τις επιδόσεις του Pixel 3 XL να είναι βελτιωμένες όσον αφορά το multi-core test, παρά το ότι έχουμε μια πολύ αρχική έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Το Geekbench δε δείχνει διαφορές στον τομέα του hardware σε σύγκριση με το τωρινό Pixel 3 XL, ενώ μπορεί να είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε το οτιδήποτε σχετικά με το Android Q, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όσες συσκευές κυκλοφορήσουν με αυτήν την έκδοση θα είναι συμβατές με το Project Treble έτσι ώστε να λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες η Google είχε ανακοινώσει πως κάθε συσκευή που θα κυκλοφορεί με εγκατεστημένο το Android Pie, θα είναι συμβατή με το Project Treble έτσι ώστε να λαμβάνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα σε σύγκριση με το παρελθόν, κάτι το οποίο θα ισχύει και για κάθε νέα έκδοση του Android.

Τέλος, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτήν τη δημοσίευση στο Geekbench μιας και με μια μικρή επεξεργασία στο “build.prop”, ο developer μπορεί να αλλάξει το όνομα της έκδοσης, με το Geekbench αλλά και όλα τα benchmark apps να διαβάζουν πως η συσκευή που δοκιμάζεται “τρέχει” το λειτουργικό σύστημα Android Q, ενώ στην πραγματικότητα θα έχει κάποια προηγούμενη Android έκδοση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Τι διαβάζουμε ακριβώς δηλαδή στο άρθρο; Ότι μπορεί και να μην είναι αληθές. Μάλιστα. Τρομερό.-

Flagship killer

Με το που είδα το “το pixel 3…” στο άρθρο λέω, ωπ τι πρόβλημα έβγαλε σήμερα;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

flagship killer το ιδιο συνεβαινε με καθε pixel κινητο απο τοτε που τα λανσαρε. απορω πως εχει ακόμη εστω ΈΝΑΝ οπαδο η google…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.