Το πρώτο dual-mode 5G smartphone της OnePlus ίσως κυκλοφορήσει σύντομα

, Το πρώτο dual-mode 5G smartphone της OnePlus ίσως κυκλοφορήσει σύντομα

Η OnePlus μπήκε στην αγορά του 5G δίκτυο αφού κυκλοφόρησε το OnePlus 7 Pro 5G τον Ιούνιο που μας πέρασε παρόλα αυτά, η κινεζική εταιρεία δεν έφερε ένα δεύτερο 5G enabled smartphone με τον ερχομό των 7T και 7T Pro. Λίγο αργότερα, ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, δήλωσε ότι η OnePlus δεν έφερε ένα ακόμη smartphone που υποστηρίζει το νέο ταχύτατο πρωτόκολλο καθώς θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η OnePlus θα φέρει ένα dual-mode 5G smartphone στην Κίνα. Την πληροφορία αποκάλυψε ο founder και CEO της OnePlus, Liu Zuohu ωστόσο δεν αναφέρθηκε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το επόμενο 5G smartphone της OnePlus θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

Το dual-mode ουσιαστικά σημαίνει ότι το τηλέφωνο υποστηρίζει τόσο non-standalone (NSA) όσο και standalone (SA) 5G. Για όσους δεν γνωρίζουν το NSA σημαίνει ότι βασίζεται στις υπάρχουσες υποδομές του 4G ενώ το SA είναι ένα αυτόνομο σύστημα.

Τα χαρακτηριστικά του smartphone είναι άγνωστα προς το παρόν και δεν γνωρίζουμε αν αυτό το τηλέφωνο θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.