Το πρώτο επανασχεδιασμένο Galaxy Fold έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη

Galaxy Fold πρόβλημα στην οθόνη, Το πρώτο επανασχεδιασμένο Galaxy Fold έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα για δεύτερη φορά το Galaxy Fold στις 6 Σεπτεμβρίου κατά την έναρξη της IFA 2019 έκθεσης στο Βερολίνο. Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός είχε ανακαλέσει όλες τις συσκευές οι οποιές στάλθηκαν στους reviewers τον Απρίλιο λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στην οθόνη.

Για την επιδιόρθωση της flexible οθόνης του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone η Samsung χρειάστηκε πέντε μήνες ωστόσο η συσκευή χρειάζεται μεγάλη προσοχή ακόμη και κατά την χρήση της. Αυτο τουλάχιστον επισήμανε η Samsung πριν μερικές ημέρες με επίσημο βίντεο.

Τώρα σύμφωνα με έναν reviewer το Galaxy Fold του εμφάνισε ένα πρόβλημα στο κέντρο της κύριας οθόνης μετά από μία ημέρα χρήσης. Το πρόβλημα στο OLED display είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που είδαμε τον Απρίλιο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποιου ειδους σπάσιμο αλλά ένα σημάδι σε περίεργο σχήμα με πολλά διαφορετικά χρώματα.

Σύμφωνα με τον reviewer το τηλέφωνο δεν έπεσε ποτέ κάτω και φυσικά δεν δίπλωσε το τηλέφωνο με κάποιο περίεργο αντικείμενο ενδιάμεσα. Το πρόβλημα ο ίδιος ο reviewer πιστεύει πως δημιουργήθηκε μετά από πίεση στο κέντρο της οθόνης η οποία θα ανάγκαζε την συσκευή να διπλώσει.

Η ζημιά στο display πιθανόν καλύπτεται από την εγγύηση της Samsung η οποία επιτρέπει την πρώτη αλλαγή του display στα $149. Το smartphone του reviewer έχει σταλεί στην Samsung για να εξεταστεί και να βρεθεί η πηγή του προβλήματος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Όταν έγραφα πως δεν υπάρχει αναδιπλούμενη οθόνη που δεν θα βγάλει πρόβλημα και πως όσοι τα αγοράζουν είναι απλά θύματα του Marketing κάποιοι μου κάνανε unike νομίζοντας πως τους προσβάλω την μάρκα τους (Samsung) και την νοημοσύνη τους, πολλούς μήνες μετά και ακόμα δικαιώνομαι, είναι θέμα χρόνου από το άνοιξε κλείσε η οθόνη να αποκτήσει μια τσάκιση στην μέση όπου θα φαίνεται συνεχώς… δεν γίνεται να τα βάλεις με τον όρο που λέγεται κόπωση υλικού. Όπως όσοι είχανε κινητό με Slide μηχανισμό ξέρανε πως είναι θέμα χρόνου να χρειαστεί αλλαγή η καλωδιοταινία. Ωραία, ας αλλάξει τώρα την οθόνη με 149€ γιατί η επόμενη αλλαγή πιθανώς να κοστίσει τα 2/3 από όσο έχει το ίδιο κινητό.

giorgosgek

Ακομα κι αν αρχιζουν να πωλουνται τετοια κινητα, ειναι ακομα concept για επιδειξη , σε πειραματικο σταδιο. Δεν ειναι για καποιον που το θελει για καθημερινη χρηση, ουτε για αυτον που θα παρει καποιο mid range η καποια ναυαρχιδα της samsung . Δεν εχει καμια σχεση. Ειναι για τους λατρεις της τεχνολογιας . Το υποδηλωνει και η τιμη και ο περιορισμενος αριθμος κομματιων σε καποιες περιπτωσεις. Προφανως θα το παρουν καποιοι youtubers και καποιοι θαυμαστες που θα προλαβουν να τα παρουν και θα εχουν να διαθεσουν τα χρηματα, αναφερομαι και σε παρομοια κινητα. Δεν σημαινει οτι ειναι θυματα. Δεν μπορεις να βελτιωσεις την τεχνολογια , να την εξελιξεις και να μειωσεις το κοστος της , αν δεν την δοκιμασεις και υστερα να την βαλεις σε μαζικη παραγωγη. Το εχουμε δει με οθονες και προσφατα με τους αναγνωστες των δαχτυλικων αποτυπωματων εντος οθονης, που απ’οτι ειδα ειχαν θεματα στην αρχη και ηταν αργοι, αλλα τωρα βελτιωθηκαν και ειναι πολυ χρησιμοι και πρακτικοι. Οπως και με τις καμερες με τον μηχανισμο . Δεν εχω διαβασει για καποιο προβλημα, αλλα μπορει και να εχεις δικιο η να ειναι μεμονωμενα περιστατικα. Σιγουρα αυτα τα προβληματα που λεμε απο τα μηχανηματα που εφτιαξαν οι ιδιοι,… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.