Το πρώτο foldable της Google θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, προβλέπει αναλυτής

google foldable, Το πρώτο foldable της Google θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, προβλέπει αναλυτής

Το πρώτο foldable της Google θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Ross Young.

Στο παρελθόν το περιμέναμε να έρθει το 2021, αλλά αυτό προφανώς δεν έγινε, ενώ τώρα ο Young επανέρχεται με πληροφορίες που δείχνουν ότι το foldable θα έρθει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, μένουν τέσσερις μήνες μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή πάνελ για το foldable και αναμένει πιθανή κυκλοφορία τον Μάρτιο. Το “Pixel Fold” αναμένεται να είναι άμεσος ανταγωνιστής του Z Fold 4, που σημαίνει ότι θα ανοίγει σαν βιβλίο και όχι σαν clamshell που μοιάζει με Z Flip.

Πολλές πληροφορίες για τη συσκευή δεν υπάρχουν. Το όνομά του μπορεί να είναι ή να μην είναι «Google Pixel Fold» και νέες φήμες αναφέρουν το όνομα Pixel Notepad.

Αναμένεται να διαθέτει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz σε ευέλικτη κύρια οθόνη OLED 7,6 ιντσών και εξωτερική οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.