Το πρώτο iPhone με τριπλή κάμερα έρχεται μέσα στο 2019;

τριπλή κάμερα, Το πρώτο iPhone με τριπλή κάμερα έρχεται μέσα στο 2019;

Το Huawei P20 Pro είναι για την ώρα η μόνη επιλογή σε smartphone με τριπλό φακό και αυτό δε φαίνεται να αλλάζει για την ώρα, τουλάχιστον από πλευράς Apple. Αν είστε λοιπόν φανατικός των iPhone συσκευών και θέλετε smartphone με τριπλή κάμερα ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο καιρό ακόμη.

Σύμφωνα με αναφορά των Taipei Times, η οποία επικαλείται σημείωμα του αναλυτή της Yuanta Securities, Jeff Pu, ο αμερικάνικος κολοσσός είναι πιθανό να ξεκινήσει την ανάπτυξη του πρώτου iPhone με τριπλή κάμερα, αλλά όχι νωρίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Το σενάριο αυτό μάλιστα υποστηρίζεται και από μία προγενέστερη αναφορά του πρώην αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος απέκλεισε κάθε σημαντική αλλαγή στο τρέχον σύστημα διπλής κάμερας της Apple στα μοντέλα iPhone X και 8 Plus του 2018.

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι όπως και στην περίπτωση του P20 Pro της Huawei, η προσθήκη του τρίτου φακού στα iPhone επόμενης γενιάς θα προσφέρει οπτικό ζουμ 3x, βελτιώνοντας την ποιότητα της μεγέθυνσης της εικόνας σε σχέση με τους φακούς 2x, που ενσωματώνουν για την ώρα τα iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus και iPhone X.

Σύμφωνα με ξένες πηγές η τριπλή κάμερα είναι πιθανόν να ενσωματωθεί στις νέες ναυαρχίδες της Apple και ίσως στο iPhone Χ τρίτης γενιάς που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2019. Πάντα με τη λογική ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα τηρήσει το συνηθισμένο πρόγραμμα ανακοίνωσης των νέων μοντέλων της.

H concept εικόνα του iPhone με τριπλή κάμερα προέρχεται από το iDROPNEWS.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Casper

Να τα μας αρχίσανε οι αντιγραφές απο την Apple

τακης

Σαν αλλιεν θα ειναι , μια χαρα του φτανουν και τα 2 αλλα λογο τασης θα βαλει και αυτη τριπλη καμερα να δικαιολογισει και την τιμη

Agnostos13

Ωραία…θα έχουμε 2-3 κάμερες μπροστά και 2-3 πίσω… Τίποτα να μην ξεφεύγει!

Πιρπίρης

Ας βάλουνε 8 από τωρα, γιατί να περιμένουμε 6 χρόνια. Καταναλωτισμέ το μεγαλείο σου, έχουμε ξεφύγει τελείως

Μάκης

Ε τώρα και αυτή η Apple μισές δουλειές κάνει ρε παιδί μου!
Βάλε εκεί καμιά δεκαριά κάμερες πάνω να κάνει ο κόσμος τη δουλειά άνετα και ωραία………………η τριπλή κάμερα δεν φτάνει ούτε για ζήτω!!

@papaki

Καλύτερα να φτιάξει μια φωτογραφική μηχανή με ενσωματωμένο τηλέφωνο και όταν θα υπάρχει ειδοποίηση πχ. κλήση να λέει ο τηλεφωνητής ότι είναι τώρα απασχολημένος παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.

liris11

Όταν λέω εγώ ότι η Huawei αντέγραψε την απλε από τής φήμες έλα να ετοιμάζουν τα νταούλια κάποιοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.