To πρώτο Samsung Galaxy Z Fold από τιτάνιο μπορεί να έρθει τον Οκτώβριο

Samsung Galaxy Z Fold, To πρώτο Samsung Galaxy Z Fold από τιτάνιο μπορεί να έρθει τον Οκτώβριο

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα επιπλέον μέλος της οικογένειας Galaxy Z Fold 6 για πρώτη φορά την ίδια χρονιά.

Το λεγόμενο Galaxy Z Fold 6 Slim ή Z Fold FE συζητιέται από τότε που οι Κινέζοι κατασκευαστές τηλεφώνων κυκλοφόρησαν τα λεπτότερα foldable προϊόντα τους, αλλά η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να το κυκλοφορήσει τελικά το επόμενο τρίμηνο.

Όταν οι επικεφαλής της Samsung είδαν τι κατάφεραν να κυκλοφορήσουν οι Honor, Oppo, OnePlus, Huawei, Xiaomi, Vivo και άλλοι, φαίνεται πως ζήτησαν από την ομάδα τους να αναπτύξει ένα ελαφρύτερο, λεπτότερο και φθηνότερο Galaxy Fold.1

Μερικά από τα κόλπα που χρησιμοποιεί η Samsung για να κατασκευάσει το Galaxy Z Fold Slim περιλαμβάνουν την αφαίρεση επιπέδων πολυπλοκότητας, όπως είναι ο ψηφιοποιητής οθόνης και η υποστήριξη του S Pen. Άλλα μπορεί να προέρχονται από τη χρήση υλικών όπως το τιτάνιο.

Το The Elec στην Κορέα αναφέρει τώρα ότι η Samsung σκέφτεται μια πίσω πλάκα από τιτάνιο για το Z Fold 6 Slim για να κάνει το λεπτό τηλέφωνο πιο ελαφρύ και πιο σκληρό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung θα χρησιμοποιήσει ακριβό τιτάνιο ως δομικό υλικό σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, αφότου το χρησιμοποίησε για την κατασκευή του πλαισίου Galaxy S24 Ultra.

Αυτή τη στιγμή, τα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung χρησιμοποιούν είτε χάλυβα για την πλάτη της σειράς Flip είτε μείγμα ανθρακονημάτων στα Fold, ώστε να μην παρεμβαίνει στον ψηφιοποιητή S Pen. Με δεδομένο ότι το Z Fold 6 Slim δεν θα υποστηρίζει το S Pen, η Samsung είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει ξανά μια μεταλλική πίσω πλάκα και μπορεί να αποφασίσει να αξιοποιήσει το ισχυρό, ελαφρύ και ακριβό τιτάνιο για πρώτη φορά σε ένα από τα αναδιπλούμενα τηλέφωνά της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.