Το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1+ έρχεται τον Ιούνιο

Smartphones

Νωρίτερα από ότι το περιμέναμε φαίνεται πως θα φτάσει το  Snapdragon 8 Gen 1+, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στην αλυσίδα εφοδιασμού.

snapdragon

Νωρίτερα από ότι το περιμέναμε φαίνεται πως θα φτάσει το  Snapdragon 8 Gen 1+, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στην αλυσίδα εφοδιασμού. Όπως αναφέρει, το μοντέλο plus αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο ή, το αργότερο, τον Ιούλιο.

Τα πρώτα smartphones που θα εξοπλιστούν με το νέο chipset θα γίνουν διαθέσιμα στην Κίνα, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για συγκεκριμένο μοντέλο εταιρείας. Αν και κάποιοι κάνουν λόγο για το OnePlus 10 Ultra, είναι πολύ πιθανό η φημολογούμενη συσκευή να φοράει Dimensity 9000 ή Snapdragon 8 Gen 1 που χρησιμοποιεί και το Pro.

Το Snapdragon 8 Gen 1+ θα βασίζεται στη διαδικασία 4nm της TSMC. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μοιάζει πολύ με το απλό αλλά με λίγο πιο υψηλές clock speeds.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η Qualcomm θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του Snapdragon 8 Gen 1+ τον Μάιο.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Εγγραφόμενος αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα