Το πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 θα διορθωθεί στο επόμενο update

πρόβλημα οθόνη oneplus 6 επόμενο update, Το πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 θα διορθωθεί στο επόμενο update

Η OnePlus ανακοίνωσε πως το πρόβλημα με την οθόνη του OnePlus 6 που τρεμοπαίζει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα διορθωθεί στο επόμενο update της εταιρείας που θα γίνει σύντομα διαθέσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 εμφανίζεται όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία “adaptive brightness” και η συσκευή χρησιμοποιείται σε περιβάλλον με έντονη ηλιοφάνεια. Όταν οι χρήστες κινούν τη συσκευή τους η οθόνη τρεμοπαίζει και φωτεινότητα εναλλάσσεται μεταξύ δύο διαφορετικών επιπέδων, ενώ το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν το περιεχόμενο της οθόνης έχει λευκό χρώμα αλλά και έντονα χρώματα.

Η OnePlus είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα και ζητούσε από τους χρήστες να καταγράψουν video μέσω screen recording τη στιγμή που το εμφανίζει για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στη συσκευή. Στη συνέχεια, την Παρασκευή είχαμε την επίσημη δήλωση της εταιρείας όπου ανακοίνωσε πως η επόμενη αναβάθμιση θα διαθέτει τη βελτίωση της λειτουργίας adaptive brightness έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα που προέκυψε.

Τέλος, εκτός της λύσης του προβλήματος της οθόνης, η OnePlus δήλωσε πως η αναβάθμιση, που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη, θα συμπεριλαμβάνει και το Android security patch του Αυγούστου, για τη διόρθωση θεμάτων ασφαλείας της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.