Το Razer Phone 2 παίρνει Android 9 Pie, το Razer Phone 3 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει

2

Το Razer Phone 2 κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο και είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορούμε να αγοράσουμε, ειδικά αν μας ενδιαφέρει το mobile gaming. Ωστόσο, η συσκευή ερχόταν με Android 8.1, ασχέτως που το Pie είχε κυκλοφορήσει δύο μήνες νωρίτερα.

Σήμερα η Razer ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του Razer Phone 2 θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση για το Android 9 Pie, από τις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα από τώρα.

Η ενημέρωση στο Android 9 Pie δε πρόκειται να προσθέσει επιπλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Razer στη συσκευή. Ωστόσο, θα έχει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που πρόσθεσε η Google στο Pie, μαζί με τα gesture πλοήγησης, τα οποία θα είναι ενεργοποιημένα από προεπιλογή στο Razer Phone 2 μετά την αναβάθμιση. Ακόμη, το update θα περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου.

Πρόσφατα, η εταιρεία απέλυσε περίπου 30 υπαλλήλους ως μέρος της εσωτερικής της αναδιοργάνωσης. Σύμφωνα με φήμες, οι υπάλληλοι αυτοί δούλευαν πάνω στο Razer Phone 3, που όπως όλα δείχνουν έχει ακυρωθεί. Αν και προς στιγμήν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η Razer στο Droid Life, επισημοποίησε ότι όντως έγιναν απολύσεις, και πως ακύρωσε αρκετά project χωρίς να κατονομάσει κάποιο από αυτά.

Αν και η Razer είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που κατασκευάζουν gaming smartphone, φαίνεται ότι οι πωλήσεις της δεν είναι εκπληκτικές. Όμως ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα σημαίνει πως τα Razer Phone και Razer Phone 2 θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις, αν και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

γιατί καλε το σαπακι? κριμα

Ekimolaos

Με τέτοιες τιμές λογικό. Δεν είναι στην αγορά των περιφερειακών όπου έχει κάνει όνομα για να χτυπάει τέτοιες τιμές. Αλλά νομίζει πως επειδή έχει κάνει όνομα εκεί, μπορεί να μπει σε όποια άλλη αγορά θέλει με τιμές στο θεό. Είμαι σίγουρος πως ακόμα και σήμερα αναρωτιούντε γιατί δεν πούλησαν πολλά κινητά. Δεν περνάει απ’το μυαλό τους το θέμα τιμής, τόσο τούβλα. Όπως και HTC και Sony.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα