Το Razer Phone 2 παίρνει Android 9 Pie, το Razer Phone 3 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει

Razer Phone 2, Το Razer Phone 2 παίρνει Android 9 Pie, το Razer Phone 3 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει

Το Razer Phone 2 κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο και είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορούμε να αγοράσουμε, ειδικά αν μας ενδιαφέρει το mobile gaming. Ωστόσο, η συσκευή ερχόταν με Android 8.1, ασχέτως που το Pie είχε κυκλοφορήσει δύο μήνες νωρίτερα.

Σήμερα η Razer ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του Razer Phone 2 θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση για το Android 9 Pie, από τις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα από τώρα.

Η ενημέρωση στο Android 9 Pie δε πρόκειται να προσθέσει επιπλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Razer στη συσκευή. Ωστόσο, θα έχει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που πρόσθεσε η Google στο Pie, μαζί με τα gesture πλοήγησης, τα οποία θα είναι ενεργοποιημένα από προεπιλογή στο Razer Phone 2 μετά την αναβάθμιση. Ακόμη, το update θα περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου.

Razer Phone 2, Το Razer Phone 2 παίρνει Android 9 Pie, το Razer Phone 3 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει

Πρόσφατα, η εταιρεία απέλυσε περίπου 30 υπαλλήλους ως μέρος της εσωτερικής της αναδιοργάνωσης. Σύμφωνα με φήμες, οι υπάλληλοι αυτοί δούλευαν πάνω στο Razer Phone 3, που όπως όλα δείχνουν έχει ακυρωθεί. Αν και προς στιγμήν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η Razer στο Droid Life, επισημοποίησε ότι όντως έγιναν απολύσεις, και πως ακύρωσε αρκετά project χωρίς να κατονομάσει κάποιο από αυτά.

Αν και η Razer είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που κατασκευάζουν gaming smartphone, φαίνεται ότι οι πωλήσεις της δεν είναι εκπληκτικές. Όμως ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα σημαίνει πως τα Razer Phone και Razer Phone 2 θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις, αν και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

γιατί καλε το σαπακι? κριμα

Ekimolaos

Με τέτοιες τιμές λογικό. Δεν είναι στην αγορά των περιφερειακών όπου έχει κάνει όνομα για να χτυπάει τέτοιες τιμές. Αλλά νομίζει πως επειδή έχει κάνει όνομα εκεί, μπορεί να μπει σε όποια άλλη αγορά θέλει με τιμές στο θεό. Είμαι σίγουρος πως ακόμα και σήμερα αναρωτιούντε γιατί δεν πούλησαν πολλά κινητά. Δεν περνάει απ’το μυαλό τους το θέμα τιμής, τόσο τούβλα. Όπως και HTC και Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.