Smartphones

To Realme GT Neo 5 θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει τη γρήγορη φόρτιση

Οι μεγάλες μπαταρίες σε χωρητικότητα έχουν αναγκάσει τις εταιρείες κατασκευής smartphone να υλοποιήσουν και την γρήγορη φόρτιση της συσκευής, όπως θα κάνει και η Realme με το νέο Realme GT Neo 5.

Ο κινεζικός ιστότοπος MyDrivers αναφέρει ότι έχουν εντοπιστεί προσαρμογείς SuperVOOC 240 W που φέρουν τον αριθμό μοντέλου VCKCJACH, γεγονός που υποδηλώνει ότι σύντομα θα δοκιμάσουμε τους χρόνους φόρτισης της εταιρείας. Η έκθεση λέει ότι αυτή η τεχνολογία θα κάνει το ντεμπούτο της με το Realme GT Neo 5, δεδομένου ότι η Oppo και η Realme μοιράζονται πόρους Ε&Α.

Ο φορτιστής “τραβάει” 20V στα 12Α, κατανεμημένα εξίσου για να τροφοδοτήσει τη μπαταρία διπλής κυψέλης του Realme GT Neo 5, το καθένα με το ανεξάρτητο κύκλωμα οδήγησης. Η διαχείριση της μετάδοσης ισχύος από τον προσαρμογέα στο τηλέφωνο γίνεται από ένα προσαρμοσμένο καλώδιο USB-C σε C με χαμηλότερη αντίσταση στις διεπαφές και καλώδια υψηλότερου εύρους για υψηλή βαθμολογία ρεύματος.

Η έκθεση εικάζει ότι θα μπορούσαμε επίσης να δούμε ένα μοντέλο «πιο αργής φόρτισης» του Realme GT Neo 5 με όριο 150 W, λίγο μετά το ντεμπούτο της συσκευής το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.