Το Redmi K30 έρχεται και θα υποστηρίζει 5G

Redmi K30, Το Redmi K30 έρχεται και θα υποστηρίζει 5G

Ο Lu Weibing, General Manager της Redmi είναι αρκετά ενεργός στην Κίνα σε όλα τα μεγάλα social media, συμπεριλαμβανομένου και του κινεζικού Weibo. Χθες στο Weibo ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Redmi K30 θα υποστηρίζει 5G πράγμα που σημαίνει ότι το K30 ετοιμάζεται.

Δυστυχώς η ανακοίνωση του Lu δεν περιλαμβάνει τίποτα άλλο εκτός από το όνομα του smartphone. Το τηλέφωνο ίσως κυκλοφροήσει έναν χρόνο αργότερα από τον προκάτοχο του, δηλαδή γύρω στον Μάιο του 2020.

Redmi K30, Το Redmi K30 έρχεται και θα υποστηρίζει 5G

Το Redmi K20 δεν υποστηρίζει 5G δίκτυο ωστόσο έχει full screen design χωρίς notch ή punch hole καθώς τροφοδοτείται από pop-up selfie κάμερα. Πιθανόν ο διάδοχος να έχει τον ίδιο σχεδιασμό στο front panel. Το panel λογικά θα είναι AMOLED και θα υποστηρίζει ξανά in-display fingerprint scanner. Η κάμερα ίσως έχει τετραπλή διάταξη και η μπαταρία ίσως έχει χωρητικότητα 4.000mAh ή και περισσότερα μαζί με γρηγορότερη τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Εσείς τι περιμένετε από το επόμενο flahship killer της Redmi το οποίο ακούει στο όνομα K30;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Δείτε το σε επίσημο teaser πριν την αποκάλυψή του

Το Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα και η μάρκα αποκάλυψε πληροφορίες στο Weibo σήμερα μαζί με μια εικόνα teaser.