Smartphones

Το Redmi Y3 θα έχει selfie κάμερα 32MP

Μέσω Twitter μας ήρθε το πρώτο teaser για το νέο smartphone της Xiaomi, Redmi Y3, το οποίο θα έχει selfie κάμερα στα 32 MP. Όπως δήλωσε ο Global VP και Managing Director της Xiaomi για την Ινδία,  Manu Kumar Jain, ένα νέο Redmi έρχεται στην αγορά και πολύ σύντομα. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το tweet, το νέο Redmi Ye, θα έχει selfie κάμερα 32 MP.

Όπως προκύπτει από την συζήτηση στα σχόλια του Tweet, το Redmi Y3 είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με αυτή την κάμερα. Το νέο μοντέλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα με ονομασία Redmi S3, ενώ λέγεται πως είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το Redmi S2.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν την Xiaomi, να κυκλοφορεί το Y3 λίγο καιρό αργότερα, από την κυκλοφορία του Redmi 7, ενώ η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το νέο της smartphone τον επόμενο μήνα.

Οι ελάχιστες πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θέλουν το Y3 να έχει πάρει πιστοποίηση για το Wi-Fi, ενώ η 32 MP κάμερα λέγεται πως θα είναι η Samsung ISOCELL Bright GD1.

Τις επόμενες ημέρες, θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες για το νέο Redmi Y3 της Xiaomi.

Πηγή

 

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2019 15:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.