Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

s pen galaxy note 9 bluetooth φόρτιση smartphone, Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

Το FCC στις Η.Π.Α που υπέβαλε σε δοκιμές το S Pen του Galaxy Note 9 έδειξε ότι όχι μόνο διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth αλλά θα μπορεί να φορτίζεται ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στη συσκευή.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, με το πέρασμα του Galaxy Note 9 συμπεριλαμβανομένου του S Pen, να δείχνει πως η συσκευή ετοιμάζεται να πάρει την τελική της μορφή λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της από τη Samsung στις 9 Αυγούστου.

Η δοκιμή από την FCC δείχνει πως το S Pen θα φορτίζει ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στο Galaxy Note 9, χωρίς τη χρήση καλωδίου, ενώ θα μπορεί να φορτίζεται και όταν ολόκληρη η συσκευή φορτίζει μέσω ασύρματης φόρτισης, με τις ευχές όλων να εστιάζονται στο να μην επηρεάζεται η αυτονομία του Note 9 από τη χρήση και τη φόρτιση του S Pen.

Τέλος, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, το S Pen ενδεχομένως να μπορούν οι χρήστες να το χρησιμοποιούν για να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής, να χρονομετρούν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας άσκησης αλλά και να εκτελούν άλλες λειτουργίες σχετικές με τη συνδεση μέσω Bluetooth.

s pen galaxy note 9 bluetooth φόρτιση smartphone, Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

η προσαρτηση στη συσκευης εχω απορια πως θα ρυθμιστει για να φορτιζει…. ενδιαφερον παντως – σημαινει πως θα ναι πιο precise. Εκτος κ αν θα κρεμαται σαν πουτσακι οπως στα ipad – αλλα εκει ας τ δικαιοογησουμε – πωλειται ως επιπροσθετο αξεσουαρ κ οχι ως πακετο οπως στα note. Ενδιαφερον η 9η σειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.