To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

To Samsung foldable smartphone φημολογείται εδώ και πάρα πολύ καιρό και αλλά τώρα βρίσκεται πιο κοντά στην υλοποίηση από ποτέ. Με τον ανταγωνισμό να έχει αρχίσει ήδη να πιέζει, η κορεάτικη εταιρεία επιθυμεί να είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει πτυσσόμενο smartphone μέσα στο 2019.

Η επίσημη παρουσίασή του σύμφωνα με προηγούμενα leaks θα γίνει στη CES 2019 τον Ιανουάριο και μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα η ομάδα του γερμανικού website NieuweMobiel παρουσίασε τη συσκευή σε concept renders, βασιζόμενη στις πατέντες και στα συνοδευόμενα σκίτσα που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής η Samsung για foldable smartphone με flexible οθόνη.

Η πηγή ονομάζει το concept μοντέλο Galaxy F και όχι X, όπως μας έχουν συνηθίσει οι διαρροές, αλλά καμιά από αυτές τις ονομασίες δεν είναι επίσημη και μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να αλλάξει.

Τα renders δείχνουν τον πτυσσόμενο μηχανισμό σε όλες τις θέσεις, σε πλήρη έκταση, σε γωνία 90 μοιρών και διπλωμένο στα δύο. Όταν η συσκευή είναι ‘κλειστή’ σαν πορτοφόλι ένα μικρό μέρος της οθόνης παραμένει ακάλυπτο εφόσον το μοντέλο δεν διπλώνει ακριβώς στη μέση, για να εξυπηρετεί ως βοηθητική οθόνη. To Samsung foldable smartphone φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 7 ιντσών με αναλογία 21:9 και ανάλυση 1440×3360 pixels, ενώ η εκτιμώμενη τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 1850 δολάρια.

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Samsung foldable, To Samsung foldable smartphone σε concept renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikosar

Δυο παρατηρήσεις:
1. 1850€
2. 21:9
Α βρε σαμμυ …. με τις πρωτοπορίες σου

Γιάννης

μέσα στο 2109. Λέει χαχαχα

theo.geor

Πουλάω το Citroen μου, συμπληρώνω μερικά κατοστάρικα και ίσως καταφέρω να το τσιμπήσω.

Jimis

Εδώ μιλάμε για παντόφλα.. Χωρίς αστεία.
1ον. Δεν το θεωρώ εργονομικό έτσι όπως κλείνει.Θα παίρνει και κέρματα εκεί στη μέση??
2ον. Θα πρέπει να έχει οθόνη και πίσω.Αν είναι να ανοίγεις όλη αυτή την μπακατέλα για να δεις ποιος σε πήρε τηλ πριν..ας τα..
3ον. Πόσο πιο μακρόστενο πια??Το 21:9 είναι τηλεκοντρόλ-παντόφλα με οθόνη.Βιντεο πανοραμικά θα βλέπεις?Ποσο stretch να γίνει πια?
-ΑΝ ισχύουν βέβαια τα renders-

Παναγιώτης

Πάντως εγώ με 1850€ αγοράζω ένα Citroen C3 2006 + ένα xiaomi για τηλεφωνάκι. Η γι΄αυτούς που αγαπούν τα μηλαράκια, ένα LAPTOP APPLE MACBOOK PRO 13.3” RETINA INTEL CORE I5 με 1500€ και το xiaomi που λέγαμε. Η 4!! iPad του 2018. Μήπως έχουν ξεφύγει οι κορεάτες;

Παναγιώτης

Χα, χα theo.geor το ίδιο είπαμε 🙂

godis

Μια λέξη…ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

TAZ_DEV

Είναι μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία αλλά θέλει πολυ δουλειά ακόμα για να γίνει λειτουργική και σε ανταγονιστικη τιμή. Ουσιαστικά να έχεις ενα 8ιντσο ταμπλετ που οταν διπλωνει στη μέση να έχει στην έξω επιφάνεια μια 6αρα οθόνη σαν κινητό.

Manolis

Αν οταν σχεδιάζανε αυτά τα τηλέφωνα όπως και πολλοί άλλοι κατασκευαστές είχανε στο μυαλό τους την Ελληνική αγορά, μάλλον θα ήμασταν ακόμα στην εποχή με το 3310 και τα φιδάκια.. Εμείς εδώ στην Ελλάδα απλά τυχαίνει να “περισεύουμε” για αυτούς! Επειδή η οικονομία μας είναι κάτω απο το μηδέν, δεν σημαίνει οτι και οι υπόλοιπες χώρες με τους πολλούς παραπάνω αγοραστές που τα έχουν χοντρά σκέφτονται έτσι.
Όποιος μπορεί και το θέλει το παίρνει.. Αφού παραμένει μόδα η αγορά ενός φινετσάτου τηλεφώνου για πολούς αυτός ο κλάδος θα ευημερεί.

Δημητρα

Δωσε πονο Sammy θα κλαψουν μανες :))))

ΚΝ

Ενδιαφέρον τεχνολογια και πολλα υποσχόμενη για το μελλον… τηλέφωνο και ταμπλέτ μαζι σε καλες διαστάσεις.
Σιγουρα κατι πρωτοποριακό αν και προσωπικά πιστευω ειναι δύσχρηστο…..θα το προτιμούσα να ανοιγει στα πλαγια ή να ειναι πιο πλατύ ωστε να ανοιγει με τον τροπο που δειχνει.
Παντως, ειναι η αρχη για μια καινούργια εποχή τεχνολογική ….η οποία θα προσαρμοστεί στις ανάγκες των καταναλωτών σαφώς καλυτερα στο μελλον και φυσικα θα γινει πολλη φτηνή απο οτι τωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.