Το Samsung Galaxy A8+ (2018) λαμβάνει ενημέρωση για το Android Pie

Samsung Galaxy A8+ (2018), Το Samsung Galaxy A8+ (2018) λαμβάνει ενημέρωση για το Android Pie

Samsung Galaxy A8+ (2018), Το Samsung Galaxy A8+ (2018) λαμβάνει ενημέρωση για το Android Pie

Η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google είναι το Android 9 Pie, και οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι τα smartphones τους θα λάβουν ενημέρωση με αυτή την έκδοση του Android.

Το Δεκέμβριο του 2017, ο Νότιο Κορεατικός κατασκευαστής smartphone, Samsung, κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy A8+ (2018), και τότε το smartphone ερχόταν με το Android 7 Nougat. Τον Μάιο του 2018 η εταιρεία διέθεσε την έκδοση Android Oreo, για τη συγκεκριμένο συσκευή, και τώρα επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy A8+ (2018) θα πάρει το Android 9 Pie, μαζί με το Android security patch του Φεβρουαρίου.

Προς στιγμήν, η ενημέρωση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στη Ρωσία, και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές. Η εγκατάσταση της ενημέρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του Samsung Smart Switch, ή μπορούμε να την κατεβάσουμε από τις Ρυθμίσεις → Ενημερώσεις λογισμικού.

Το Samsung Galaxy A8+ (2018) έχει 6 ίντσες Full HD+ Super AMOLED οθόνη, και δύο μπροστινές κάμερες στα 16MP και 8MP. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Exynos 7885 SoC με 4 GB / 6 GB μνήμη RAM και 32 GB / 64 GB χώρο αποθήκευσης, και μία 3.500 mAh μπαταρία.

Τέλος, το Samsung Galaxy A8+ (2018) είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Samsung Galaxy A8 (2018), ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν αυτή το δεύτερο θα πάρει Android 9 Pie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

αυτό έλλειπε σχεδον 500 ευρω κινητό με τιμή εκκίνησης, να είναι είδηση τα αυτονόητα

blats

Ρε παιδιά εγώ στο s8 δεν έχω πάρει καμία ενημέρωση….ξέρουμε ποτέ θα έρθει το android 9 στις υπόλοιπες συσκευές της Samsung;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.