Το Samsung Galaxy Note 10 θα ανακοινωθεί 7 Αυγούστου [Unpacked event]

Η Galaxy Note 10 σειρά είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της Samsung μετά από την αποτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone, Galaxy Fold. Η σειρά σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο θα αποκαλυφθεί στις 7 Αυγούστου, ημερομηνία που επιβεβαιώθηκε με το τελευταίο teaser video.

Galaxy Note 10, Το Samsung Galaxy Note 10 θα ανακοινωθεί 7 Αυγούστου [Unpacked event]

Το Galaxy Unpacked event θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν η Samsung θα αποκαλύψει και κάποια άλλη συσκευή όπως για παράδειγμα το επόμενο Galaxy Watch, σίγουρα όμως θα αποκαλύψει το Note 10 αφού το teaser βίντεο παρουσιάζει το γνωστό σε όλους μας S Pen και μία κάμερα.

Η κάμερα μοιάζει αρκετά με την front facing κάμερα της S10 σειράς, η οποία θα κρύβεται στο μπροστά μέρος της οθόνης με την βοήθεια του punch hole. Η Note 10 σειρά φημολογείται ότι θα αποτελείται από τα Note 10, Note 10+ καθώς και δύο 5G εκδόσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο το οποίο συνοδευόταν από μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το punch hole και ο νέος bezeless σχεδιασμός με την φωτογραφία της πίσω κάμερας να είναι αρκετά κουνημένη.

Απέχουμε επίσημα πλέον έναν μήνα για την αποκάλυψη της Galaxy Note 10 σειράς για να επιβεβαιωθούν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα για την Note 10 σειρά ΕΔΏ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike Doundoulakis

Ρε σεις γτ εθελοτυφλειτε? Εγω πυστευω οτι το σποτακι αυτο τρολαρει τα leaks για καμερα πανω στην οθονη και αν παρατηρησατε δεν δειχνουν ολο το spen…αποφευγουν να δειξουν το πανω μερος. Και αν παρατηρισετε στο τελος που κανει το unzoom ειναι σαν να μας δειχνει οτι η καμερουλα αυτη χωραει μεσα στο spen εκει στο πανω μερος που δεν εδειξαν. Επισης ειναι πιο glossy κατασκευαστικα και ισως λιγο πιο παχυ οποτε αυτο δειχνει νεα κατασκευη spen που αυξανουν τις πιθανοτητες για καμερα στο spen. Οποτε ετοιμαστειτε για τηλεφωνο ολο οθονη και ενα spen ικανο για σελφυς αλλα και ως βασικη καμερα που ειναι ικανη για ασυνιθιστες γωνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.