Το Samsung Galaxy S10 με σύστημα τριπλής κάμερας και 3D αισθητήρα;

Galaxy S10, Το Samsung Galaxy S10 με σύστημα τριπλής κάμερας και 3D αισθητήρα;

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S10, σύμφωνα με τους αναλυτές, αναμένεται να κυκλοφορήσει με σύστημα τριπλής κάμερας και έναν αισθητήρα 3D, χαρακτηριστικά ανάλογα δηλαδή της έκδοσης ενός τουλάχιστον iPhone, που φημολογείται για το 2019.

Η Huawei σε συνεργασία με τη Leica εισήγαγε την τριπλή κάμερα στα smartphones και η καινοτομία της μέχρι στιγμής τη δικαιώνει. Το P20 Pro είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο cameraphone της αγοράς και με τη βούλα. Μετά τo DxOMark που κατέταξε το P20 Pro πρώτο στη λίστα του με συνολική βαθμολογία 109, η φωτογραφική δεινότητά του βραβεύτηκε πριν από λίγους μήνες και από το Technical Image Press Association ως “Best Photo Smartphone” στα ΤIPA World Awards 2018.

Έτσι μετά την Apple, η οποία φαίνεται πως σχεδιάζει για το 2019 το επονομαζόμενο iPhone X Plus με τρεις φακούς στο πίσω μέρος και 3D αισθητήρα, κάτι ανάλογο φαίνεται πως ετοιμάζει και η Samsung για το Galaxy S10. Επίσης, φημολογείται ότι το νέο μοντέλο της σειράς Galaxy S θα είναι εξοπλισμένο με ultrasonic in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm.

Ο αναλυτής της KB Securities, Kim Dong, αναφέρει πως η χαμηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση για τη flagship σειρά Galaxy S9, οδήγησε την κορεάτικη εταιρεία στο να εξετάζει το ενδεχόμενο να εξοπλίσει το επόμενο premium smartphone της με κορυφαίες καινοτομίες, μεταξύ των οποίων η τριπλή κάμερα και ο 3D αισθητήρας, με σκοπό να αναζωογονήσει το τμήμα των smartphone της και να ανεβάσει τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Αντε να δούμε, το s9 δεν ειχε διαφορες απο το s8. Το s9+ ειναι μπομπα αλλα πολυ ακριβό. Περιμενουμε το μικρό s10.

Ioannis

Μηπως παραλληλα με τις καινοτομιες να ριξει κ λιγο την τιμη για να ανεβάσει τις πωλήσεις της λεω εγω τωρα …

forneverarrow

Έτσι όπως πάμε σε λίγο η μόνη επιφάνεια διαθέσιμη για να κρατάμε το κινητό θα είναι το πλαίσιο απο αλουμίνιο! Μπροστά θα είναι οθόνη ενώ πίσω θα έχει κάμερες απο πάνω μέχρι κάτω! Πάντως, δεν πιστεύω ότι οι χαμηλές πωλήσεις του S9 οφείλονται στο ότι είναι ίδιο με το S8. Τα τελευταία χρόνια όλα τα flagships έχουν δύναμη για να αντέξουν περισσότερα απο δυο χρόνια με κορυφαία απόδοση (άσχετα αν το android που τρέχουν είναι πάντα σε παλιά έκδοση), οπότε δεν είναι λογικό να το αλλάζει ο περισσότερος κόσμος κάθε χρόνο. Αν κάποιος έχει S7 Edge για παράδειγμα δεν θα καίγεται ιδιαίτερα για το S9, μάλλον θα περιμένει για το επόμενο.

Solon

@forneverarrow
Σωστός. Έχω το Note 8 και όμως καθημερινά δουλεύω το S7 edge. Και δεν βλέπω τον λόγο να πάω στο S9. Εάν μπουν όμως αισθητήρες 3d τότε μιλάμε για τελείως νέο επίπεδο λειτουργιών που θα κάνουν την διαφορά.
Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο μοντέλο με 3d sensors ή με εύκαμπτη οθόνη για την αγορά νέου smartphone.

γιωργος.α

και ξαφνικα σας αρεσουν οι 3 καμερες…οταν το εκανε ο κινεζος γελουσατε ολοι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.