Το Samsung Galaxy S10 σε ένα εντυπωσιακό concept video

Η Samsung μπορεί να παρουσίασε πολύ πρόσφατα τις ναυαρχίδες της σειράς Galaxy, Galaxy S9 και S9+, αλλά οι πρώτες διαρροές για την επόμενη σειρά μάς έχουν κάνει να μιλάμε ήδη για αυτά. Για τη σειρά Samsung Galaxy S10 λοιπόν κυκλοφόρησε και ένα εντυπωσιακό concept video από την ομάδα των σχεδιαστών του Concept Creator.

Πίσω από το concept της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung βρίσκεται η ίδια ομάδα που παρουσίασε στις αρχές του μήνα σε ένα ακόμη βίντεο την ιδέα τους για το επερχόμενο Galaxy Note 9.

Σύμφωνα τώρα με το concept video του Galaxy S10, η νέα hi-end πρόταση αποτελεί ένα «κράμα» μετάλλου και γυαλιού με εντυπωσιακό bezel-less σχεδιασμό με καμπύλες και Infinity Display, οθόνη χωρίς notch με διαγώνιο 6,3 ιντσών, τεχνολογία Super AMOLED και 2K ανάλυση. Στην πίσω πλευρά διατηρεί διπλή κάμερα σε κατακόρυφο προσανατολισμό με δύο αισθητήρες ανάλυσης 12 megapixels και εύρος διαφράγματος f/2.7- f/1.5.

Το κορεάτικο μοντέλο διαθέτει Bixby button, USB Type-C υποδοχή αλλά και θύρα 3.5mm για τους πιο παραδοσιακούς χρήστες, ενώ παρουσιάζεται στο βίντεο σε διαφορετικούς metal χρωματισμούς, κόκκινο, ασημί, μπλε και μαύρο.

S10, Το Samsung Galaxy S10 σε ένα εντυπωσιακό concept video

Φυσικά, κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή. Επίσης, έχει ακουστεί ότι στα επόμενα Galaxy S μπορεί να δούμε 3D αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου ή in-display ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα της συσκευής, καθώς και το νέο SoC Exynos 9 Series 9820, αλλά ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμη και γι αυτούς τους ισχυρισμούς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Δε βλέπω τίποτα το εντυπωσιακό σε αυτό το βίντεο..

JohnWave

Πανέμορφο χωρίς καμιά έκπληξη. Ίδιο με S8,S9 με λίγο ακόμα μικρότερα περιθώρια πάνω και κάτω και με in display αισθητήρα δαχτυλικών. Έχει πει άλλωστε ο ceo να μην περιμένουμε καμιά έκπληξη. Όλο το παιχνίδι από δω και πέρα θα παίζεται στις κάμερες.

Darth

το video το ειδαμε το κατι το εντυπωσιακό οχι (σε σχέση με το υπαρχον)

NikosAr

Δεν είμαι φαν της Samsung λόγο των σχολίων περισσότερο και φανατισμού που μας διακατέχει … χρήστης συσκευών apple. Όμως να λέμε δεν είναι εντυπωσιακό ή μοιάζει όπως το προ προηγούμενο μοντέλο ….ε τότε ή ο γιαλός είναι στραβός ή ….:Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.