Το Samsung Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει με διπλή selfie camera;

galaxy s10 plus διπλή selfie camera, Το Samsung Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει με διπλή selfie camera;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με το S10+ να διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, τα οποία θα το κάνουν ξεχωριστό.

Το Galaxy S10+ αναμένεται να είναι η κορυφαία εκ των ναυαρχίδων της Samsung μιας και θα διαθέτει, σύμφωνα με τις φήμες, οθόνη στις 6.44 ίντσες, τριπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής, ενώ πληροφορίες από τη Νότιο Κορέα κάνουν λόγο για διπλή selfie camera στη μπροστινή πλευρά της συσκευής.

Εφόσον η αναφορά σχετικά με τις selfie κάμερες αποδειχθεί αληθινή, τότε το S10+ θα γίνει το πρώτο Samsung smartphone που θα διαθέτει πέντε κάμερες. Η διπλή μπροστινή κάμερα, την οποία συναντούμε στα Galaxy A8 και A8+, διαθέτει φακούς στα 16MP και 8MP και απαθανατίζει βελτιωμένες selfie με bokeh εφε, ενώ δεν είναι σίγουρο το αν οι ίδιες κάμερες θα χρησιμοποιηθούν και στο S10+.

Μένει να δούμε ποιές πληροφορίες θα αποδειχθούν αληθινές για τα επόμενα επετειακά Galaxy S, με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους να είναι αρκετά μεγάλο όπως και ο όγκος των φημών σχετικά με το τι νέο θα φέρουν στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Το βασικο ειναι που θα βαλει τη καμερα και οχι τοσο τι καμερα θα βαλει…αν δε βγαλει full screen τηλεφωνο σε 6 μηνες απο τωρα τη στιγμη που οι ανταγωνιστες ειναι ηδη εκει θα απογοητευσει πολυ.

Makis

Περισσότερο κοιτάζω το μπανάνα τηλέφωνο παρά οποιοδήποτε smartphone πλέον. Τα ίδια και τα ίδια. Όλα (και τα iPhone) μέσα, βαρετά.

Stranger_man

Το θέμα είναι που θα στέλνει τις φωτογραφίες που θα τραβάει χαχαχα 😃

Kos

@Stranger_man
Στο National Geographic

Stranger_man

@Kos δεν νομίζω στο National γιατί αυτό θέλει αποκλειστικότητες ενώ το κινητό θα της στέλνει σε όλο το adress book σου 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Stavag

Έχουν ξεμείνει πλέον και παρουσιάζουν σαν καινοτομίες τα emoji και τις selfie .Α και τιμή στο 1000 ούτε ευρώ παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.