Το Samsung Galaxy S20 Tactical Edition έρχεται έτοιμο για “πόλεμο”

, Το Samsung Galaxy S20 Tactical Edition έρχεται έτοιμο για “πόλεμο”

Η σειρά Galaxy S της Samsung αποτελείται από premium μοντέλα, με λεπτό σχεδιασμό και γυαλί στο μπροστινό και στο πίσω μέρος τη συσκευής, στοιχεία που αφαιρούν την ανθεκτικότητα. Όμως, η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα πρόταση, που είναι κυριολεκτικά έτοιμη για πόλεμο.

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy S20 Tactical Edition (TE), το οποίο, όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του Αμερικανικού στρατού και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ότι προσφέρει δύο επίπεδα κρυπτογράφησης, στοιχείο που το καθιστά ιδανική λύση για την προστασία απόρρητων δεδομένων.

Το Galaxy S20 TE μπορεί να συνδεθεί με tactical radios και συστήματα αποστολών, χωρίς τη χρήση εξωτερικών εφαρμογών. Υπάρχει λειτουργία απενεργοποίησης της οθόνης όταν ο χρήστης φοράει γυαλιά νυχτερινής όρασης, ενώ υπάρχει και λειτουργία stealth που απενεργοποιεί το LTE και όλες τις εκπομπές RF, ώστε να εξαλείψει και την παραμικρή πιθανότητα υποκλοπής ή εντοπισμού. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο να ξεκλειδώσει ο χρήστης τη συσκευή σε οριζόντια θέση, στοιχείο που το κάνει ιδανικό για τοποθέτηση στο στήθος.

Ο Taher Behbehani, υπέθυνος του Mobile B2B Division της Samsung Electronics της Αμερικής, δήλωσε:

“Η ανάπτυξη αυτής της λύσεις είναι αποτέλεσμα συντονισμού και του feedback που λάβαμε από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας στο Υπουργείο Αμύνης. Το Galaxy S20 Tactical Edition παρέχει στους στρατιώτες του πολέμου την τεχνολογία που θα τους δώσει το πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης, παρέχοντας ταυτόχρονα στις ομάδες IT μία εύχρηστη και εξαιρετικά ασφαλής λύση που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ρυθμιζόμενου περιβάλλοντος.”

, Το Samsung Galaxy S20 Tactical Edition έρχεται έτοιμο για “πόλεμο”

Πέραν βέβαια των αλλαγών στο software, το Galaxy S20 TE παραμένει ένα Galaxy S20, με θήκη ιδικά σχεδιασμένη για να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες. Τα χαρακτηριστικά του παραμένουν τα ίδια με το απλό μοντέλο της εταιρείας, τα οποία είναι οθόνη 6.2 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED με ανάλυση WQHD και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, επεξεργαστής Snapdragon 865 μαζί με 12GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, τριπλό σύστημα κάμερας και 4.000mAh μπαταρία.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε τη συσκευή, τότε θα σας απογοητεύσουμε. Η “ετοιμοπόλεμη” έκδοση θα διατεθεί μόνο μέσω επιλεγμένων καναλιών πώλησης IT συνεργατών της εταιρείας. Η τιμή παραμένει άγνωστη, αν και, με όλα τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, σίγουρα θα είναι μακριά από “προσιτή”.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man

ρε τι ειναι τουτοι…κανε και se συνταξιουχος edition,,le λαικατζης edition,de dοctor edition και παει λεγοντας…

Nikos

Jack we have rogues at 3 o’clock. We need you to take them out NOW!
Yeah yeah I’m checking this hot chick on Instagram, give me a moment here.

SUPS 👨‍⚖️

Ελπιζω να εχει SD και οχι exynos γτ θα ψαχνουν για power-bank μεσα στα σακιδια τους την ωρα της μαχης!😂😂

nos

Τώρα ο κάθε σκληροπυρηνικος ντεμέκ τατουαζακιας θα πάρει και ένα τακτικαλ μπας και επιτέλους γαμ*****

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.