Το Samsung Galaxy S23 περνά – ξανά – από το Geekbench

Το λανσάρισμα της σειράς Samsung Galaxy S23 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και όσο βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής, το Geekbench αποκάλυψε ένα ακόμα τεστ της συσκευής πριν την κυκλοφορίας της.

Το Samsung Galaxy SM-S911B, του οποίου το αναγνωριστικό αντιστοιχεί στο μοντέλο που προορίζεται για τη διεθνή αγορά, φέρει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2 και 8GB RAM. Το τηλέφωνο συγκέντρωσε 578 πόντους στη δοκιμή ενός πυρήνα και 2.118 πόντους σε αυτή των πολλαπλών πυρήνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι βαθμολογίες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις προηγούμενες δοκιμαστικές εκτελέσεις που κυκλοφόρησαν για το Galaxy S23, αλλά, καθώς πρόκειται για συσκευές δοκιμής, οι αποκλίσεις είναι φυσιολογικές.

Η Samsung αναμένεται να φέρει επιτέλους μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεφώνων Galaxy S Snapdragon φέτος, με το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 να βρίσκεται σε όλες τις συσκευές S23 παγκοσμίως. Υπάρχουν φήμες ότι οι ευρωπαϊκές μονάδες ενδέχεται να αποκτήσουν μια overclocked έκδοση του κορυφαίου chipset της Qualcomm, το οποίο κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακά σκορ 1.504 ενός πυρήνα και 4.580 πολλαπλών πυρήνων στο Geekbench.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2023 15:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.