Το Samsung Galaxy S23 περνά – ξανά – από το Geekbench

samsung galaxy s23, Το Samsung Galaxy S23 περνά – ξανά – από το Geekbench

Το λανσάρισμα της σειράς Samsung Galaxy S23 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και όσο βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής, το Geekbench αποκάλυψε ένα ακόμα τεστ της συσκευής πριν την κυκλοφορίας της.

Το Samsung Galaxy SM-S911B, του οποίου το αναγνωριστικό αντιστοιχεί στο μοντέλο που προορίζεται για τη διεθνή αγορά, φέρει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2 και 8GB RAM. Το τηλέφωνο συγκέντρωσε 578 πόντους στη δοκιμή ενός πυρήνα και 2.118 πόντους σε αυτή των πολλαπλών πυρήνων.

samsung galaxy s23, Το Samsung Galaxy S23 περνά – ξανά – από το Geekbench

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι βαθμολογίες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις προηγούμενες δοκιμαστικές εκτελέσεις που κυκλοφόρησαν για το Galaxy S23, αλλά, καθώς πρόκειται για συσκευές δοκιμής, οι αποκλίσεις είναι φυσιολογικές.

Η Samsung αναμένεται να φέρει επιτέλους μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεφώνων Galaxy S Snapdragon φέτος, με το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 να βρίσκεται σε όλες τις συσκευές S23 παγκοσμίως. Υπάρχουν φήμες ότι οι ευρωπαϊκές μονάδες ενδέχεται να αποκτήσουν μια overclocked έκδοση του κορυφαίου chipset της Qualcomm, το οποίο κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακά σκορ 1.504 ενός πυρήνα και 4.580 πολλαπλών πυρήνων στο Geekbench.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23: Δεν θα πάρει τη λειτουργία Super HDR

Η Samsung δεν θα διαθέσει το Super HDR σε συσκευές παλαιότερες από τη σειρά Galaxy S24, σύμφωνα με νέα από την Κορέα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 Ultra

One UI 6.1 – Samsung Galaxy S23: Εκτός από τα προβλήματα φόρτισης, προκαλεί και ζημιά στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Έχει αναφερθεί πως η ενημέρωση One UI 6.1 είχε επιβραδύνει τις ταχύτητες φόρτισης έως και 40% στη σειρά Galaxy S23.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Samsung Galaxy S23

To Samsung Galaxy AI έρχεται στα Galaxy S23, Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9

Η Samsung ανακοίνωσε ότι το Galaxy AI, η ολοκαίνουργια εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης, θα φτάσει με το OneUI 6.1 σε περισσότερες συσκευές.