Το Samsung Galaxy Z Fold4 επιβιώνει από τα τεστ αντοχής

Samsung Galaxy Z Fold4, Το Samsung Galaxy Z Fold4 επιβιώνει από τα τεστ αντοχής

To τεστ αντοχής του καναλιού του Youtube JerryRigEverything πέρασε το Samsung Galaxy Z Fold4. H κατασκευή και δομική ακεραιότητα της συσκευής παραμένει αμετάβλητη σε σχέση με το Z Fold3, αν εξαιρέσουμε την αναβάθμιση από Gorilla Glass Victus σε Victus Plus στην εξωτερική οθόνη.

Το Z Fold4 εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό στο νερό IPX8 και η εσωτερική οθόνη εξακολουθεί να έχει προστασία από πλαστικό κάλυμμα.

Το Gorilla Glass Victus Plus δεν είχε επιπλέον αντοχή στις γρατσουνιές, καθώς η εξωτερική οθόνη εξακολουθεί να γρατσουνίζεται στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας του Moh και να φέρει βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Παράλληλα, η εσωτερική οθόνη είναι ακόμα αρκετά μαλακή, με τη Samsung να προειδοποιεί να μην πιέζετε πολύ δυνατά, καθώς τα νύχια είναι δυνατόν να αφήσουν μόνιμα σημάδια.

Αφού απέκτησε μόνιμα σημάδια καψίματος και στις δύο οθόνες από έναν αναπτήρα, και γρατσουνιές σε όλα τα διάφορα υλικά του τηλεφώνου με μια λεπίδα ξυραφιού, γέμισε χαλίκι και στις δύο πλευρές του μεντεσέ του. Αφού η συσκευή άνοιξε και έκλεισε πολλές φορές, αποδείχθηκε ότι η άρθρωση άντεξε.

Στο τέλος ήρθε η ώρα του bend test. Όσο ήταν κλειστή η συσκευή ήταν πολύ δύσκολο να κουνηθεί. Αλλά και unfolded αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το Z Fold4 πέρασε το τεστ αντοχής του JerryRigEverything.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.