Samsung Galaxy S24: Από τα πρώτα με συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 το 2024

wi-fi 7, Samsung Galaxy S24: Από τα πρώτα με συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 το 2024

Τα περισσότερα από τα νέα τηλέφωνα στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν με Wi-Fi 6 ή το νεότερο standard 6E, το οποίο σηματοδοτεί το μεταβατικό στάδιο πριν το Wi-Fi 7.

Μια νέα έκθεση από την DigiTimes που υποστηρίζεται από εργαστήρια επιθεώρησης IC υποδηλώνει ότι η πρώτη παρτίδα τηλεφώνων Wi-Fi 7 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2024. H Samsung προφανώς και θα είναι από τους πρωτοπόρους του νέου Wi-Fi standard με το Galaxy S24 να αναμένεται να είναι από τα πρώτα τηλέφωνα στην αγορά που θα το υποστηρίζουν.

Το Wi-Fi 7 αναμένεται να προσφέρει 2,4 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες αιχμής σε σύγκριση με το Wi-Fi 6 με τον Οργανισμό Wi-Fi να αναφέρει τιμές έως και 33 Gbps. Οι συσκευές Wi-Fi 7 θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανάλια 300 MHz και θα επιφέρουν βελτιώσεις φυσικού (PHY) και μεσαίου επιπέδου (MAC) έλεγχο πρόσβασης ενώ θα εξακολουθούν να εργάζονται με υπάρχουσες συχνότητες 2,4 GHz, 5 GHz και 6 GHz.

wi-fi 7, Samsung Galaxy S24: Από τα πρώτα με συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 το 2024

Η Qualcomm έχει ήδη αποκαλύψει τα τσιπ Wi-Fi της σειράς Wi-Fi 7 Networking Pro και θα δούμε την πρώτη παρτίδα οικιακών router και φορητών υπολογιστών Wi-Fi 7 στις αρχές του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.