To Sony Xperia XZ3 προ-παραγγελία με τιμή 849€ στην Αγγλία;

To Sony Xperia XZ3, To Sony Xperia XZ3 προ-παραγγελία με τιμή 849€ στην Αγγλία;

To Sony Xperia XZ3 μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα εθεάθη ωστόσο σε καταχώρηση αγγλικής ιστοσελίδας με δυνατότητα προ-παραγγελίας. Η καταχώρηση αποκαλύπτει τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής και μαζί τη λιανική τιμή της.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη εφόσον το Xperia XZ3 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην IFA 2018 το Σεπτέμβρη -η Sony έχει ήδη προ-αναγγείλει την παρουσία της και την ανακοίνωση νέων μοντέλων– παρ’ όλα αυτά η διαδικασία προ-παραγγελίας είναι όντως ενεργή.

Το Xperia XZ3 στον online retailer εμφανίζεται με τιμή 849,99 ευρώ για την έκδοση των 6GB/64GB. Όσον αφορά στα επιμέρους στοιχεία που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080 x 2160 pixels, Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 6GB RAM, καθώς επίσης και σύστημα διπλής κάμερας 19MP +12MP στο πίσω μέρος. Το νέο μοντέλο σύμφωνα με το mobilefun.co.uk διαθέτει επίσης πρόσθια κάμερα 13MP και μπαταρία χωρητικότητας 3240mAh, μέσες άκρες δηλαδή χαρακτηριστικά που έχουν ήδη διαρρεύσει.

Το πόσο ακριβή είναι αυτή η καταχώρηση θα το μάθουμε σταδιακά όσο πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης και τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας θα αποκαλύπτονται όσο φτάνει η ώρα της IFA.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Για μία στιγμή είπα “νορμάλ τιμουλα” μετά σκέφτηκα… Που μας έχουν φτάσει να θεωρούμε νορμάλ τιμουλα τα 8,5 κατοσταρικα… Σε αυτά τα λεφτά μόνο P20 pro….

Impressive-Instant

Βλέποντας αυτές τις τιμές (ανεξαρτήτου εταιρείας και χαρακτηριστικών), απορώ τελικά ποίος είναι πιο “χαζός” από τους δύο, οι εταιρείες ή οι καταναλωτές…

ΥΓ: Ρητορική η ερώτηση…

One

Στη φωτογραφία όμως φαίνεται το ΧΖ2 Premium.

mech.al.

Μετά κλαίγονται που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τούς Κινέζους… Με SD845 και 6 giga ram τα mi mix 2s και one plus 6 έχουν 485€ και 520€ αντίστοιχα… Δε πάνε να βγάλουν το ΖΧ3 με 999€ και το ΧΖ3 premium με 1199€;;;; Άντε γειά!

Κώστας Ζ.

@mech.al. κανενα απο τα 2 μοντέλα που ανέφερες ,είναι αδιάβροχο, ούτε έχει κάποιο απο τα 2 stereo ηχεία.Καλη τύχη με τις μεταφορές αρχείων με την USB 2.0 θύρα του mi mix 2S ή του Oneplus 6 που,μάλλον, θα αγοράσεις. Επίσης υπέροχα και τα 240 fps του Oneplus 6, αλλά σα τα 960 δεν έχει!
Ο μόνος που ”κλαίγεται” εδώ είσαι εσύ.Καληνύχτα.

mech.al.

@Κωστας Ζ.
Τα παραπάνω μοντέλα τα αναφερα διότι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και ραμ… Θέλεις σονυ και καλά αδιάβροχοποίηση και στέρεο ηχεία;; Το lg g7 είναι στα 600€ (και πέφτει) ή το mate 10 pro με εξίσου δυνατό επεξεργαστή στα 490€… Θέλεις όλα τα παραπάνω + 960fps + μπόνους ολεντ οθόνη; Στα ίδια λεφτά (860€) έχεις το Galaxy S9+… Εκτός και αν είσαι φανμποϊ της Σόνυ και θέλεις να σκορπάς τα λεφτά σου, δικά σου είναι τα κάνεις ότι θέλεις… Αλλά μην μας παριστάνεις το δικηγόρο εδώ, πελάτης είμαι και εχω το δικαίωμα να κριτικάρω την κάθε “λαλακία” που μου αμολάει η κάθε εταιρεία… Καληνύχτα.

Κώστας Ζ.

@mech.al.
Άλλα έγραψες πριν άλλα γράφεις τώρα. Σύγκρινες το Oneplus6 και το mi mix 2s με τις κινητάρες της Sony, λέγοντας πως η Sony , ποια , Η SONY , κλαίγεται για τις πωλήσεις.Σε κωλόχαρτο να βάλει το όνομα της, θα το πουλήσει 50€. Και ξαφνικά μου τα γυρνάς και μου μιλάς για LG και Samsung. Μήπως και η Sammy σκέφτεται να μειώσει τις τιμές για να κοντράρει τα προ-αναφερθέντα κινέζικα; Ακυρώνεις οτιδήποτε προ-είπες. Επειδή κι εγώ πελάτης είμαι, άσε με να επιλέξω εάν η ολεντ είναι bonus ή οχι,εάν θέλω να ανεχτώ τον απαγορευτικό SAR του G7, και αν θέλω τα 960 fps να είναι HD ή FHD. Εάν για εσένα είναι ”λαλακιες” αυτά που αμολάει η κάθε εταιρεία, σεβαστό και όμορφο, εάν οχι, παλι σεβαστό και όμορφο.Κανείς δε σου πήρε τα λεφτά απο την τσέπη με το ζόρι.

Κώστας Ζ.

@mech.al.
Υ.Γ. το G7 δεν έχει stereo ηχεία.

mech.al.

@Κωστας Ζ.
Η ιστοσελίδα phonearena.com χθες έκανε την συγκεκριμένη ερώτηση στους αναγνώστες της “Is $800+ too much for a flagship Sony phone?” Και η επιλογή που πάει πρώτη με 42% είναι το “yes, it’s borderline absurd”. Αλλά με το να μου γράφεις “Σε κωλόχαρτο να βάλει το όνομα της, θα το πουλήσει 50€” βλέπω πόσο fanboy και φανατικός είσαι και δε θα συνεχίσω περαιτέρω, καθένας αποφασίζει ο ίδιος για τα λεφτά του. Ανέφερα τα παραπάνω μοντέλα για να καταλάβεις ότι δεν ζούμε στο 2012, η αδιάβροχοποίηση και στέρεο ηχεία δεν είναι αποκλειστικά της Σόνυ, υπάρχουν ένα σορό μοντέλα μ’αυτα τα χαρακτηριστικά. Το LG g7 έχει boombox ηχεία παρόμοια της HTC U11.

Κώστας Ζ.

@mech.al.
Και ποιοι είναι οι αναγνώστες του Phone arena?

Όταν ειπα ‘θα το πουλήσει 50€’ εννοούσα ‘θα το κοστολογησει 50€’. Παράλογο ή οχι, αυτό διαλέγει να κάνει η συγκεκριμένη. Γράψε λάθος.

Πρώτη φορά ακούω οτι το να λες σε κάποιον να αγοράσει οτιδήποτε θέλει είναι φανατισμός.

Μίλησα για αδιαβροχοποίηση και stereo ηχεία, επειδή μου ανέφερες τα 2 κινέζικα μοντέλα, τα οποία ΔΕΝ διαθέτουν κανένα από τα 2 χαρακτηριστικά, και επειδή τα συγκρινες με το παρόν τηλέφωνο της Sony. Δεν καταλαβαίνω γιατί νόμιζες πως είπα οτι είναι αποκλειστικότητα της Sony.
Το LG G7 έχει 1 (ενα) ηχείο και οχι 2 (δύο), ξαναλέω.

djfapples

Είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τη SONY κ τις καινοτομίες της με αμφιβόλου ποιότητας κινεζοεταιρίες

Legend

@κωστας Ζ.
Απλά είσαι τραγικός. Ατύχημα καλύτερα. Ναι το Sony είναι καλύτερο από s9+. Το ακούσαμε και αυτό. Και γιατί είναι καλύτερο?? Για διαφορετικό slow motion. Κλαίω 😅😅😅

Κώστας Ζ.

@Legend, σε παρακαλώ να μου δείξεις που ακριβώς είπα οτι το S9+ είναι κατώτερο απο κάποιο άλλο μοντέλο.

Κώστας Ζ.

@Legend
Υ.Γ. Μην κλαις βρε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.